*

  • kulakligi olmadigi, halka acik bir yerde bulundugu icin etraftakilerin karsidan gelen mesaji duymasini veya rahatsiz etmeyi istemedigi icin mesaji bir sure dinlememe ihtimali olan insana mesaj gönderendir.

    karşısındaki eğer bir soruya cevap bekliyorsa ve böyle bir durumda ise, cevap olarak sesli mesaj geldiginde sessizce kufreden insan da olabilir.
  • emniyet kemeri takma hikayesini erotizmle yoğuran bir kayıt gelmişti, hastanede açmış bulundum ama heyecan yapmayın, oynatmaya basıp kulağına dayıyorsun, ahizeden veriyor sesi.
  • dışardaysam ve dışarısı soğuksa yaptığım eylem. ellerimi hissetmiyorum ki düzgün yazayım. şimdi yazdıklarımı, tuşlara adam akıllı basamadığım için, adam anlamayacak sonra işin yoksa otur bir daha yazmaya başla.

    veya çok sinirliysem gider ses kaydı atarım ki küfrederken deşarj olabileyim. yazarak sövmek yeterince tatmin etmiyor.
  • whatsapp'ın özelliklerinden birini kullanan insandır.

    yazmaya eriniyor olabilir yahut sesinin ponçikliğinin ispatı peşindedir. her ne sebeple olursa olsun, sesini size duyuran bir insan var karşınızda. ne tuhaf değil mi? hayat gerçekten garip şeylerle dolu...
  • zorunlu durumlarda mecbur bırakır özellikle acilen yazılması gereken durumlarda can kurtarır
  • zor bir durumda kalınmadığı sürece kullanılmaması gerekli biz sizin sesinizi her yerde açıp dinleyemeyiz ha sizin için sıkıntı yoksa bilemem ama benim için sıkıntı var yapmacık yapmacık uzatıyorsunuz bir de yaa fln kızlar adına konuşuyorum iticisiniz.
  • sinirimi bozan olaydır.
    5 dakikalık ses atanlar var, kardeşim ben 5 dakika boyunca seni dinlemek zorunda mıyım? madem bu kadar çok konuşacak şeyin var ara karşılıklı konuşalım.

    ya da 2 3 saniyelik ses kaydı atanlara ne demeli... evet yazarken ses kaydı atan var ya. yazsa daha kısa sürecek anasını satayım ama o ses kaydı atmayı tercih ediyor. telsiz gibi kullanıyor telefonu pezevenk.
    "-anlaşıldı merkez. tamaam."

    belki müsait değilim, kulaklığım yok yanımda, ya da senin o bet sesini dinlemek istemiyorum. yazıyla cevap vermeme rağmen ısrarla ses kaydı atıyorlar üstüne üstlük.

    bir de bu tipler siz kırk yılda bir ses kaydı attığınızda : "müsait diilm cnm dnlycm snra .s.s " falan derler. böyle de bencil, düşüncesizlerdir.

    oh be bütün nefretimi kustum. atmayın lan bana ses kaydı falan. *
  • ses tonu güzelse tercih edilesidir.*
  • yazmak için müsait olunmayan zamanlarda tercih edilebilen eylem.
  • lol oynayan en yakın arkadaştır. konuşmanın fonunu klavye tuşlarının çıkardığı ses oluşturur.
hesabın var mı? giriş yap