• --- spoiler ---

    the walking dead evreninde bulunan, zombie derilerinden ürettikleri kamuflajlarla etrafta rahatça gezip yağma yapan topluluk. zombie sürüleri içinde (bkz: horde) dikkat çekmemek için fısıldayarak iletişim kurarlar.

    foto

    --- spoiler ---
  • yavaştan diziye girmişlerdir.
  • --- teorili spoiler ---

    bence fear the walking dead dizisiyle walking dead dizisinin buluşma noktası bu arkadaşlar olacak. whisperersın başındaki isim de nick olacak tabi. şimdiye kadar nick ile ilgili, zombi kanına bulanıp zombi sürüsünün arasında yürüme ayrıntısını çok gözümüze soktular. bence bu nickin anası kardeşi falan herkes ölecek bu da iyice kafayı kırıp whisperers diye psikopat bi oluşum kuracak sonra saviors ile rickgilleri üst üste koyup s.kecek.

    --- teorili spoiler ---
  • twd'ye hoşgelmiş gruptur.

    --- spoiler ---

    aslında fear the walking dead'de müthiş şekilde başlangıçları anlatıldı diye teoriler uçurmuştuk. fakat bu olmadı. şimdi dizinin son sahnesinde merhaba dediler bizlere. çizgi romandakinin yarısı orospu çocukluğu yapsalar, negan'ın türbesi yapılır diye bir spoiler vereyim ve kaçayım.
    --- spoiler ---
  • (bkz: çok bekledik reyiz)

    twd evrenindeki en dikkat çekici ve iyi kurgulu türü 9 sezon getirmeyen reytingler düşünce acil eylem planı olarak getiren senarist; seni de affederiz.
  • malum parti ile benzeştirdiğim hayali güruh. şöyle ki bu grup, normalde zararlı ve tehlikeli olan zombileri dizide istedikleri taraflara yönlendirip, kendilerine zarar vermelerinin önüne geçiyorlar. bunu daha da ileri taşıyarak kendilerini diğer insanlardan korumak için de bir savunma ve saldırı aracı olarak kullanıyorlar. zombilerin sayıca çok fazla olmaları ve beyin yemekten başka düşünceleri olmaması burdaki kilit nokta.
    zombilerin yerine cahil ve yobaz kesimi koyarsak benzerliğin ne derece büyük olduğu ortaya çıkıyor.
hesabın var mı? giriş yap