• sacha baron cohen'in son çılgınlığı.

    teaser
  • sacha baron cohen'in bu defa makyajli olarak erran morad isimli israilli anti-teror uzmani bir albayi canlandirarak amerikali politikacilari trolledigi yeni programi. amerikali siyasetcilerin konu ile alakali gorusleri gercekten mide bulandirici.

    first look icin

    edit: tek karakter bu degilmis. diger karakterler icin

    edit ii: dun birinci bolumu izledim. erran morad muthis olmus ancak digerleri guldurmedi.

    edit ii: ikinci bolumde baya guldurdu. ilk bolum icin kesin hukme vardigim icin pisman oldum. kingman, arizona halkina cami projesini anlatirken "tell me about your dream mosque" cumlesi ile yardirmistir.
  • ben hayatimda boyle bir sey gormedim. ne kadari kolpa bilmiyorum. ama ilk bolumu muh-te-sem!

    teaser: https://www.youtube.com/…=qkxemobpsdk&feature=share

    "the science behind this program is proven. at age 4, a child processes images 80 percent faster than an adult, meaning that essentially, like owls, they can see in slow motion. children under five also have elevated levels of the pheromone ‘blink-182,’ produced by the part of the liver known as the rita ora. this allows nerve reflexes to travel along the cardi b neural pathway to the wiz khalifa 30 percent faster, saving time and saving lives.”"
  • sasha baron cohen'in müthiş zekasını ve yeteneğini yine ustaca trollüğe vurduğu son derece başarılı gözüken yapım. amerika'daki silah yasalarını eleştirirken silahlanmayı yaygınlaştırmak isteyen kitlenin kendi kendisine hakaret etmesine vesile oluyor.
  • şu videoda geçen toplum analizi, siyaset bilimi çözümlemeleri sayfalar dolusu kitaba bedel. mayo-borat eşleştirmesi ile büyk haksızlık etmişim. sen ne kral bir abimizmişsin cohen abi.
    varol.
  • kablolu tv aboneligimde ucretsiz gelen showtime kanalinin sonunda bir ise yaradigi program. cohen ayni seyi degistirip degistirip millete nasil yediriyor anlamak mumkun degil. bazi sahneler gercekten yuh bu kadari da olamaz dedirten cinsten.

    trollemeye calistigi tipleri iki liberal iki muhafazakar secmesi guzel. bernie sanders bunun oltasina gelmemis ama cumhuriyetci reziller bir bir dokulmusler. guney karolinali saf yobazlarla kaliforniyali asiri liberal abla guzel tezat olmuslar.

    diger bolumlerini dort gozle bekliyorum. toplam yedi bolum olacakmis ilk sezon.
  • biri hayrına altyazısını çevirse de izlesek dedirten yeni sacha baron cohen eseri.
  • dun aksamki ikinci bolumunde erran morad karakteri ile georgia eyalet temsilciler meclisi uyesi cumhuriyetci jason spencer adli bir dangalak politikaciya kicini actirarak irkci ve homofobik kelimeler soyletmis program.

    eski baskan yardimcisi dick cheney ile olan bolumleri de gayet iyiydi. adama waterboarding gunlerinin hatrina bir su bidonu imzalatti.
    --- spoiler ---
    we wanted to see more of you. we wanted to get rid of 'bush' and see more 'dick'...did your wife want to see more 'dick'?
    --- spoiler ---

    en son arizona'nin it ucmaz kervan gecmez kasabalarindan biri kingman'da topladigi beyaz yobazlara sehre yuzbinlerce dolarlik bir camii yatirimi yapacagiz ne dusunuyorsunuz diye sordu. allahtan iceriye girenlere silah getirmeyin demisler oracikta mihlayabilirlerdi.

    liberallerle olan kesimlerinde acikcasi pek is yoktu bu hafta. eski haber spikeri oltaya dusmedi, bachelor yarismasindan bir kiz sacma sapan bisiler okudu ama pek guldurmedi.
  • ya bu insanlara nasıl bir sözleşme imzalatıyorlar? sacha baron cohen nasıl hâlâ hayatta?

    dizinin (ve eski showların da) teknik ve yasal hazırlık aşamalarını anlatan bir belgesel izlemek isterim. yıllar önceki bir röportajında "bu görüşmeleri nasıl ayarlıyorsunuz?!" sorusuna "buna yasal nedenlerle cevap veremem" diye yanıt vermişti aslında sacha. acaba ne zaman cevap verebilir? bekliyoruz hocam.

    --- spoiler ---

    "ıs it possible to sign my waterboard kit?"
    ve dick cheney imzalar.
    bu nasıl bir hayat...

    --- spoiler ---
  • bu programı izleyebilecek bir cumhuriyetçi olduğunu sanmıyorum.

    sasha baron'un amerikan tespitlerine hayran kaldığım tv şovu.
hesabın var mı? giriş yap