• muhtemelen 2008'e çakılmış en şık son gol olacak "limbo,panto" adlı albümün yaratıcısı grup.şarkıcıları hayden thorpe'un sesi bencileyin işkilli dinleyicilerde bile eddie vedder,thom yorke türevlerinden sonra sıra küçük antonylerle mi muhatap bırakılmaya geldi diye düşündürtmeyecek derecede güzel (kelimenin tam da bildiğimiz anlamıyla "güzel" ) ve etkileyici.kurcalanmamış bir zerafet ve sterilizasyona tabi tutulmamış bir hamlığın damardan ama dozunda bir pop yaratacak biçimde birleşimi,hissettirdiği herşey bir yana,prodüksiyon dersi verir nitelikte.muhtemelen çin'in gizemine vakıf olmaya soyunmuş hijyenik beverly hills rockçılarına ve onların takipçilerine bir anlam ifade etmeyecek.
  • 2. albümleri two dancers çıkalı bir kaç ay oldu. hala yazılmamış olmasına üzüldüm. tom flemming'in de vokallere katkısıyla yılın en iyi çalışmalarından biri. açılış zaten muazzam. (bkz: the fun powder plot)

    dinleyin de dolsun buralar.
  • two dancers albümleri ne kadar övülse azdır. gerçekten kendilerine özgü ve dikkat çekici bir tarzları var.

    ayrıca neden bu kadar az yazılmış bu 4 genç çocuğun hakkında ey benim güzel sözlüğüm? hemen şunla başlayın bence onları dinlemeye;

    wild beasts - we still got the taste dancing on our tongues
  • efes pilsen one love festival 9 da sahne almış kaliteli grup; müziklerine, performanslarına söylenecek bir şey yok. son derece dakik ilerleyen festivalde sahneden 10 -15 dakika erken ayrıldılar, daha doğrusu ayrılmak zorunda kaldılar.
    dikkatlerden kaçmış olabilir ancak, festival kaldıramayan ya da götüyle alkol alan birkaç kendini bilmezin, eğlence olsun diye dağıtılan bagetlerden tekini sahneye atması ve basçıyı kıl payı sıyırması nedeniyle, bir şey söylemeden, sahneyi erken terk ettiklerini düşünüyorum.
  • soyle bir gercek varki; isimlerinin basinda "the" yok, adamlar leeds'liler ve deli gibi yagan yagmurun altinda* gikini cikarmadan bize mukemmel anlar yasattilar. seviyorum bunlari.
  • bundan yaklaşık 5 ay öncesine dönmek isteyip, efes pilsen one love festival 9'ı anmak istiyorum. fena bir yağmur bastırmış, ama nasıl. ilhan erşahinli sahneyi dinlemek pek mümkün olmamış, insanlar ağaç, şemsiye, artık ne buldularsa altına saklanmışlar. derken yağmur durmuş, herkes yavaş yavaş sahnenin önüne doluşmaya başlamış. derken o yağmurun serin sonucu ve yavaş yavaş kararan havayla wild beasts çıktı sahneye. ingiltere orijinli bir grup, hayden thorpe gibi bir sese sahip, daha az önce yağmur uğramış, gökyüzü yağmur sonrası mavisi renginde, festival atmosferi, üniversitenin ilk senesi birkaç gün önce bitmiş, yaz tatili önümde.. büyülenmek için tüm şartlar mümkün yani. bunu anlatmaya çalışıyorum.

    kendilerini ilk dinleyişim böylesi bir an'a ait olduğu için belki de bu kadar sevdim. ama bu şartları sağlayamasanız da büyülenmek elinizde. çünkü solist hayden thorpe'un sesi grubun en büyük alameti farikası. özellikle two dancers albümünü açıp, arkamıza yaslanıyoruz. huzur, bu.

    also: i still got the taste dancing on my tongue. *
    (bkz: all the king's men)
    (bkz: hooting & howling)
    (bkz: two dancers ii)
  • yeni albümleri (bkz: smother) 9 mayıs'ta domino etiketiyle yayınlanacak.tracklist şu şekilde,

    lion's share
    bed of nails
    deeper
    loop the loop
    plaything
    invisible
    albatross
    reach a bit further
    burning
    end come too soon
  • alacaksın bunları, vereceksin yanlarına grizzly bear'ı gidin turlayın diyeceksin. türkiye'ye uğramaları kaidesiyle tabii ki.
    yeni albümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • son albümleri smother'ı yayınlanmadan önce guardian üzerinden ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

    http://www.guardian.co.uk/…sts-smother-album-stream
  • (bkz: wildebeest)
hesabın var mı? giriş yap