• (bkz: uyuz) hastalığını durduran mucize ilaç. kötü koktuğu doğrudur ama başka yolunuz yok gibidir. en kestirme çözüm bu bence. kwellada veya (bkz: metrin) ile hiç uğraşıp zaman kaybetmeyin ve acı çekmeyin. vücudunuza da yazık. zararlı bir ilaç deriniz için de.
  • uyuz için doğal çözümlerden biridir bu ilaç. kwelledanın işe yaramadığı durumlarda ikinci durak bu ilaçtır. yanık odun kokar, pomad hem yoğun hem de içeriğindeki kükürt taneleri sebebiyle sürerken derinizi zımparalar. uyuz tedavisinde genellikle 3 gün kullanım sonunda başarılı sonuçlar verir.
  • istanbul'daki uyuz salgınının taa antalya'ya bile sıçrayabilme yeteneği ile kendisi ile tanışmış oldum. günlük banyosunu alan, hijyenine dikkat eden birisiyimdir aslında . kaşındıkça korkutan 2 haftanın sonunda uyuza yakalandığımı kabullenmem ve eczanenin yolunu tutmam bir oldu. büyük olasılık ile bir arkadaşımın yanında refakatçi olarak gittiğim hastahaneden kaptım. siz siz olun böyle yerlerde nereye dokunduğunuza falan dikkat edin...

    kokusu insanların sizi 20 yıl boyunca yanmış ama hiç temizlenmemiş bir kömür sobası ile geceler boyu seviştiğinizi zannetmesine sebebiyet verebilir. çünkü bu meretin yanmış kömür gibi kokmasından ziyade 3 gün boyunca sürekli ve sabit aralıklar ile kullanılması gerekiyor. 3. günün sonunda banyo yapıyorsunuz ve sizi kaşındıran o akarlara veda ediyorsunuz.

    ilk günden bile çok etkili ama uyuz akarlarının yumurtlaması sebebi ile 3 günde kesin ve kalıcı çözüm garanti. deliksiz uykularıma geri dönmenin tatlı sevincini yaşıyorum. rahat bir uykunun ne kadar değerli bir şey olduğunu anlamamı sağladığı ve beni sağlığıma geri kavuşturduğu için bu ilacı yapan abinin/ablanın ellerinden öpüyorum.
  • barbekü sos kokulu uyuz ilacı, 3 gün boyunca kabile lideri gibi evin içinde gezmenize sebebiyet verebiliyor baya ilkel bir yöntem ama yöntem mi yöntem diğerleri cacık.
  • uyuzu üç günde silip atan ilaç. rengi yeşil, kahverengi, siyah karışımı peeling özellikli, mis kokulu. cennetten çıkma bir kokusu vardır. giysilere, yatağa, oturduğunuz koltuğa siner. işlem bittikten sonra çift yıkama yapmadan gitmez bu koku ama mesele o değil. mesele yararı. kwellada lobisi size ısrarla o ilacı dayatırsa almayın vakit kaybı, sinir harbi.

    wilkinson'la üç harika gün geçirdikten sonra ki hala kaşınmaya devam edersiniz. takip eden hafta artık kaşınarak uykularınız bölünmez, gün içinde kaşıntı git gide azalır. ufak kaşıntılar insanı korkutsa da, eskiyi düşününce mutlulukla bile kaşınabilirsiniz. bir süre sonra tamamen yok olduğunu fark edeceksiniz. yani en azından bende öyle oldu.

    teşekkürler wilkinson'cuğum. eyv.
  • an itibariyle evde denediğim ve aşırı keskin kokan, çamur kıvamında vücuda sürülüşü bile oldukça zor olan bu uyuz ibnesine haddini bildireceğine inandığım süper pomad.
  • acaba bu kremi sürdükten sonra sosyal hayata katıldığınızda koku saçıyor muyuz dediğim krem bilgisi olan yeşillendirsin lütfen
  • bugün itibari ile 2.gündeyim vücudumdaki koku, su dökerek söndürülmüş mangal kokusu gibi. çevremdekilere bu kokuyu yaymamak için evden dışarı çıkmıyorum. lakin evin içi de aynı kokuyor. yarın olsada kurtulsam şu illetten.
  • psikolojimi bozdu. işe gitmek zorunda olduğum için gerek koku gerek de oto sanayi ustası ellerimi nasıl saklayacağımı şaşırıyorum. 2. günümdeyim işe yarayıp yaramadığını daha anlamadım. ama sanırım 3. günü yani yarını bekleyemeyeceğim. duşa girip temizlenmek istiyorum. gerçi bu meret normal sabunlu suyla da geçmiyor.
  • mucize.. günlerdir kivraniyordum. ilk üç gün en ufak bir azalma olmadı. fakat 6 günün sonunda büyük oranda kurtuldum. kokusu iğrenç bu doğru. ben yalnızca odamda sürdüm ve havalandirdigim halde şuan hala kaka gibi kokuyor. ayrıca kıvamı da bildiğiniz kaka. ama yapacak bir şey yok. çarşafları her gün değiştirip bu ilacı bir hafta kullandınız mı tamamdır. ilacın mucidine ömür boyu minnettar kalacağım.
hesabın var mı? giriş yap