• chris rock'in will smith'in karısi hakkında yaptığı saka uzerine will'in sahneye gelerek oscar toreninde tokatlamasi hadisesi. slow motion izlendiginde bayagi chris'in agzina caktigi goruluyor. chris ise sokta gibi. umariz iyi bir oyunculuktur aksi skandal.

    aciklamalara bakilirsa chris eskiden de will smith'in karisi hakkinda sakalar yapmis. jada'nin sackiran tarzi bir hastaligi oldugu ve kelligi ile ilgili yapilan bu sakanin will'in nevrini dondurdugu yazilmis. will'in agzindan bir daha karimin adini agzina alma tarzi ifadeler dokuluyor.

    saplak

    alternatif saplak

    saplak triology: uzun versiyon

    sansursuz hali

    <edit> yumruk diyenler de var ama bana bayagi tokat gibi geldi. bu arada yuklenen videolar altina yorum yapan seyircilerin cogunlugu olayin gercek olduguna kanaat getirmis.</edit>
  • en üst ek: yeni bir iddiaya göre (iddia sahibi diddy) ikili aralarındaki buzları eritmiş.

    üst ek: tokat atmasıymış. gece olay yaşandığında bütün yabancı basın yumruğu indirdi, punched in the face deyince ben de yumruk sandım. yavaş çekim videoda tokat olduğu anlaşılıyor.

    tokatlaması değil, yumruk atmasıdır.

    ek: https://www.youtube.com/watch?v=bospuunvk9e chris rock, smith'in eşi jadea'ya, "saçını ne güzel tıraş etmişsin, g. i. jane 2'de görmek isterim" diye espri yapıyor ve will smith de gülüyor ama eşinin suratı düşüyor. onun suratı düşünce will'inki de düşmüş sayılıyor ve sahneye çıkıp yumruğu indiriyor. ciddi bir hastalık olabilir, bu hastalık yüzünden çok sıkıntılı süreç geçirmiş olabilirler, dolayısıyla espriye müsait olmayabilirler. fakat sahneye çıkıp yumruk atmak da epey abartı bir tepki oldu. neyse kısmet... :/

    ek-2: soranlar olmuş; oturunca “karımın adını o sikik ağzına alma!” diye bağırıyor.
  • eğer yaptıkları şey kurgu değilse chris rock'a canlı yayında attığı yumruk ile hem tv hem de oscar tarihine geçti. amerika show dünyasından ibaret tamam da bazen boku çıkabiliyor işte.
  • rol degil sahiden de oldu. chris rock will smith in esine saclarini kestirdigi icin g.i joe'ya benzemissin dedi. gayet gereksiz tat kaciran ve gereksiz öfke iceren bir durum. chris rock'da epey diplomatmış, bravo valla.

    edit. will smith in esinin autoimmune disorder denilen bir hastaligi varmis ve saclari yer yer kellestigi icin komple kazitmis. lakin yine de yapilan davarligi hakli ciktamiyor.

    edit 2: kesilen yerde will smith ""keep my wife’s name out of your fucking mouth!" diyor.
  • (bkz: scripted) diyecegim de, will ya cok iyi oynuyor ya da cidden caktiktan sonra cok kizgin.

    kesin scripted cikar bu. hem sevda demirel daha iyi cakmisti.

    edit, ulan cnn bile haber yapti. adam ciddi ciddi cakmis anlasilan ahahahahah
  • sonuna kadar haklıdır. helal olsun. herkesin önünde sağlık yüzünden saçları dökülen eşine laf eden birisine gereken cevabı vermiştir. canlı yayın olmasa daha da döverdi herhalde.
  • mr alagavat erkek oldugunu hatirlamis. durzu

    not: elemanin karisi roportaj gibi biseyde open relationship yasadiklarini sevgilisini falan anlatiyordu. yalan olmasin roportaji yapan da will smith diye hatirliyorum lol

    tanim: hic hos olmayan medya olayi.
  • jada smith'in alopecia rahatsizligi sebebiyle olan sac kaybina dair espri yapinca, will smith'in chris rock'a tokat atmasi durumu. hassas olmayan bir sakaya, muhtemelen kafasi iyi olan will smith'in asiri tepkisi. oscar tarihine altin harflerle gectiler.
  • sakin sakin kalkıp yumruk atıp yerine oturuyor,

    bazen ben de, bazı insanlara bu şekilde davranmak istiyorum.
  • 'ne dedin sen? ne dedin sen?'in oscar töreni görmüş halidir. senaryoysa rezalet değilse daha büyük rezalet. leo'cuğum hiç oscar alamamış ve alacağı ilk ödül bu akşam olsaydı bunları allahsız buğra gibi tokat manyağı yapardı.
hesabın var mı? giriş yap