• efes pilsen'in yeni transferi olan 1.87 lik guard.
    1978 dogumlu nba'de 2.tur 33. sıra memphis grizzlies tarafından draft edilmiş basketbolcu.
    avrupa da ise aris ve hapoel jerusalem formaları giymişti.
    aris'le fiba europe cup,hapoel'le de uleb kupasını kazanmıştır.
  • ncaa'de clemson takımında oynamış zat-ı muhterem.
  • ilk euroleague macında 24 sayı atıp 7'de asist yapıp beklentilere kar$ılık vereceginin sinyallerini veren oyuncu.
  • domercant in nasil euroleague oyuncusu oldugunu kabul etmiyorsam solomon'un da bu lig klasinda olduguna inanmiyorum. ha, gitsin efes'i bi ceyrek finale, final four'a tasisinlar, tukurdugunu yalamayan adidir.

    ek: 4 sene sonra yalamaya karar verdim, yarısını.
  • evet will solomon, tipki domercant hatta brown, granger, nikolic vs. gibi efes pilsen den once ortaya koydugu performansla bir euroleague takiminda, hem de efes pilsen gibi iddali bir takimda yer alabilecek oyuncu olarak gozukmemekteydi.
    ancak olympiakos - efes pilsen macinda goruldu ki, efes pilsen asmis bir basketbol sisitemine sahip ve bu sistem sayesinde oyle cok potansiyelli olmasalarda takima uyum saglayabilen her oyuncuyu ust duzey maclarda yildiz oyuncu performansinda oynatabiliyor. boylelikle bu oyuncular da eurolegue istatistiklerinde en ustlerde yer alip avrupa kariyerlerini zirveye tasiyabliyorlar.
    will solomon da, sezon basinda vasat bir oyuncu olarak elestirilmis olsa da, dun oylmpiacos macinda, efes pilsen yildiz uretim hattindan cikan diger orneklerle ayni yolda ilerledigini gosterdi.
    bu senen boyle faydali oynasin, seneye cska'ya gitsin, efes yine yenisini bulur nede olsa..
  • efes pilsen'in hep uzerine birsey kattigi yabancilardan sonra, efes pilsen'den birseyler alan yabancilar gorebilecegimize inanmazi saglayan bir modeldir kendisi...
  • (bkz: 8 nisan efes pilsen panathinaikos maci) performansı ve son saniyede topu panathinaikos benchine göndermesiye kendisine aşık etmiş, evlenme teklif etmeyi düşündüğüm efes pilsen oyuncusu.
  • fanatikte yazdığına göre yeni sezon için son iki yılın eurolig şampiyonu maccabi tel aviv ile anlaşan oyuncu.
    efesin piyasasını yükselttiği başka bir isim.
  • efes'e gelip de yildiz olan yabanci oyuncu surusune katilmis isimdir. kendinden oncekilerden bir kuple istenirse:

    (bkz: petar naumoski)
    (bkz: predrag drobnjak)
    (bkz: antonio granger)
    (bkz: kaspars kambala)
    (bkz: brian howard)
  • efesin yaptığı açıklamaya göre şansını nba'de deneme kararı almış oyuncudur.ayrıca avrupa`da oynamak istemediğini de belirtmiştir.ama yine euroleague'deki üst düzey bi takımda oynayacak gibi geliyor bana.çünkü efes piyasasını arttırmayı başarmıştır.gönül isterdi ki efes'ten hiç ayrılmasın çünkü marcus brown'dan sonra en çok sevdiğim oyuncudur.
hesabın var mı? giriş yap