• günlerdir yaşadığım, farklı çözümler denediğim ve dünden beri çalışan bir çözüm bulduğum sorundur. umarım herkeste çalışıyordur bu çözüm, olmuyorsa da tahminimce bir varyantı çalışacaktır.

    sorun şu: proxy ayarlarınız otomatik olarak 127.0.0.1'e ayarlanıyor ve değiştiremiyorsunuz, değiştirdiğinizde ve bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda aynı yere geri geliyor, internete erişemiyorsunuz.

    çözümse şu: çalıştır/run komut satırına (win+r) tırnak işaretleri olmadan "regedit" yazıyorsunuz, kayıt yöneticisi açılıyor. orada "\hkey_local_machıne\software\policies\microsoft\windows\currentversion\ınternet settings" adresine navige ediyorsunuz ve bulduğunuz dosyalardan birinin adı "proxysettingsperuser". varsayılan değeri 1, onu 0 yapıyorsunuz. internetinizin açılmış olması gerekiyor ama açılmadıysa bir şey daha deneyebilirsiniz. ilk şeyi yaptıktan sonra "\hkey_local_machıne\software\microsoft\windows\currentversion\ınternet settings\connections" regedit adresinden "defaultconnectionsettings" diye bir dosyayı buluyorsunuz, onun 0008'le başlayan satırındaki ilk onaltılık kodun varsayılan değeri 0d diye hatırlıyorum. onu 01 ya da 03'e çevirmeniz de işe yarayabilir.

    umarım bunları yapınca probleminiz çözülmüştür,
    iyi internetler.
  • aramizda bazi sorunlarla karsilasip bu sorunu cozen, ve bu sorunun cozumunu karsiliksiz insanlikla paylasan insanlar da oldugunu gosteren sorun.

    ne gerek var seviyeyi yukseltiyorsunuz boyle
hesabın var mı? giriş yap