• sağolsun, bilgisayarımı sorunsuz kullanırken, yok yere kendi kendine güncelleme yapıp, yeni bişeyler yükleyip, word dosyalarını yeni versiyona geçirip, kayıtlı olan word dosyalarını açılamaz hale getirmiş güncellemelerdir..
    senden isteyen oldu mu yeni bişeyler yükle diye.
    geçen gün sabahtan akşama kadar word dosyaları açılmadığı için internetten bedava word yüklemek için uğraştım.
    yok bu yeni yüklenen içinde beta algılandı eskiyi silin, bilmem ne derken mafoldu bilgisayar.
    şimdi sırf o güncellemeler yüzünden saçma sapan reklamlar çıkıp çıkıp duruyor, sanırsam yakında bitecek olan bir trial word 2010 programıyla duruyor bilgisayar.
  • bu sabah açılışta beklettikçe bekleten güncellemelerdir. hadi arkadaşım, işimiz gücümüz var.
  • genel ve önemli güncelleştirmeleri yapması yaklaşık 2-3 saat sürmektedir.
  • gece çalışsın diye bir program bıraktıysanız sabah boş ekranı elinize veren, böyle emrivaki yaptığına göre büyük ihtimalle çok kritik olan güncelleme.
  • bluetooth çalışmıyor son güncellemeden sonra.bunu nasıl çözerim
  • ayda bir falan açtığım yeni ama donanımı çok iyi olmayan bir bilgisayarım var. her açtığımda ufak bir iş yapacağımda saatlerce güncelleme geliyor, zaten bilgisayar yavaş, fan sesi yüksek bekle de bekle. artık o kadar fazla bunaldım ki bu durumdan güncelleme alımını durduracak noktaya geldim. olumsuz koşullandım resmen güncelleme diyince tepem atıyor asabım bozuluyor yeter artık ne bu kadar iyi değildi de durmadan değiştirme ihtiyacı buluyorsunuz diye haykırmak istiyorum(güvenlik güncellemelerini bunun haricinde tutuyorum). neyse işte duyunca sinirimi bozan bir kelimedir, bunaltıdır benim için güncelleme
  • tam acil bir işiniz olduğunda güncelleme yapmaya karar verir. işinizin aciliyet durumuna göre güncelleme boyutunu artırdığından şüpheleniyorum.
  • aylardır ertelediğim güncellemeyi nihayet biraz zaman ayırıp, yani en az 1 gün feda edip güncellemeyi başlatmayı göze aldım ama bu nedir arkadaşım. sıfırdan kurulsa daha hızlı oluyor. insanı fitil eden, geren bir yavaşlık nedir ey windows! tamam sen zaten yavaşsın, hobi olarak onu zaten yapıyorsun; bari güncelle şu bilgisayarı da artık esir etme beni de bilgisayarımı da.
  • bilgisayarı yavaşlatmaktan, sabır zorlamaktan, açarken ve kapatırken bekleye bekleye gına getirmekten ötesi olmayandır.

    güncellemeyin!.. ne telefonumu, ne bilgisayarımı, ne de diğer uygulamaları... mecbur muyum istediğiniz her dakika size uyum sağlamaya çalışmaktan?!

    ek: bilgi veren ekşi yazara teşekkürler. güncellemeyi kapattım sanırım. tutucu olasım var.
hesabın var mı? giriş yap