• işlemcinin anasını belleyen uygulamadır. tam oyun oynarken veya önemli bir işlem yapmaya çalışırken devreye girdiğinde insanı sinir krizine sokar.
  • bacağını suya sokar gibi hayatımıza ayak sokan windows'un saçmalıklarından birisidir. izniniz varmış yokmuş, işiniz varmış yokmuş bunları bağlamaz, genelde bilgisayarı 5-10 dakika kendi haline bıraktığınızda windows bey sağolsun aha boş bıraktı yumul yumul mantığıyla bir şeyleri arka planda çatur çutur halletmeye başlar.

    neyi ne yapıyor? neyi güncelliyor? geri bildirim olarak hangi veriler bilgisayarınızdan alınıyor orasını allah bilir.
    bu süreçte harici disk kullanımı %90'ları görecektir.
  • az önce oyunda feci fps drop yaşadığımı farkettikten sonra ne oluyor lan diye görev yöneticisi açmamla disk kullanımın %100 olduğunu gördüm bu lanet uygulama açıktı sessizce baktım ve işini bitirmesini bekledim...
  • yerli yersiz çalışan, disk ve cpu kullanımını kökleyen ve windows güncellemelerini kurmaya yardımcı olan uygulamadır. güncellemelerinizin yerli yersiz böyle şeyler yaşatmasını istemiyorsanız wifi ağınızı bağlantı özelliklerinden tarifeli olarak ayarların siz denetlemedikçe abuk subuk çalışmaya başlayıp keyfinizi bozmaz
  • bunu yazanın, yazılması için fikir verenin, yazılmasında ve yayınlanmasına emeği geçen herkesin anasını sikeyim.

    sabahtan beri cpu'nun %22'sini kullanıyordu. en başta dedim ne bok yapıyorsa yapsın gittim köpeğimi gezdirdim, kahvaltımı ettim, kahvemi içtim tekrar baktım hâlâ çalışıyor aq piçi.

    gittim tüm windows updateleri yaptım, yetmedi gpu'sundan bios'una wifi driverina kadar bluetooth'u bile her boku update ettim. hâlâ çalışıyor. çığlıklar yardım çığlıkları allahın belaları bir kişi be bir kişi.

    5 saat geçti sikerler dedim windows installer ve windows update hizmetlerini kapattım. ama sikinde değil ibnenin evladının hâlâ inatla çalışıyor. end task diyorum 1 saniye sonra geri açılıyor aq evladı.

    tüm anti virüslerle bilgisayarı tarattım. malwarebytes'ından windows defender'ına her türlü antivirüsle tarattım. yok bir şey bulamıyorlar. ulan ben başka işletim sisteminde miyim? başka işletim sistemini mi update ettim de geldim? ilhami abi sen söyle.

    en sonunda dayanamadım kestim ibneyi win folderından c'nin altına attım. şimdi git ananın amında çalış oorrrrooossspuuu çocuğu seni.
  • dizüstü bilgisayarımın içinden geçen uygulamadır. disk ve cpu kullanımıyla ne iş yaparsam yapayım deli gibi kastırıyor bilgisayarı. rastgele kafasına göre açılıyor, ne bok yediği belirsiz bir şekilde takılıyor ve kapanıyor. ne yaptı, neyi güncelledi, amacı ne vs. en ufak bilgilendirme yok. birader belki ben istemiyorum yani bir sor bana değil mi ?

    bu rastgeleliği ile gerek oyun gerek spss'teki işlerimde tüm deneyimimin tam anlamıyla içine eden bir garip windows hizmeti. kapatma için elimden geleni yaptım ama sonuç nafile.

    buradan microsoft'a sesleniyorum :

    lütfen şu sistemi bir düzeltin. i5-4210u işlemcili, gpu'suz, 6 gb ram'li boktan bir laptop'ta yeminle hayatı zindan ediyor bu mk hizmeti.
hesabın var mı? giriş yap