• haftaya persembe ve cuma gunu egitimine katilacagim , son donemde microsoft'un daha bir ustune dustugu isletim sistemi .

    ogrenilmesi hayirli olacak sanirim baya atilim yapmis dayilar yine .
  • yine bir güvenli windows ürünü. yine microsoft.

    tek sms ile telefonu bozabiliyorsunuz. öyle süper.
  • "this isn't the first time a mobile phone platform has been affected by malicious sms messages. in the past, phones from, for example, nokia and apple have been vulnerable to sms and mms attacks that allowed attackers to disable features or take control of a device."

    http://www.h-online.com/…attack-update-1394382.html
  • (bkz: #27566857)
  • ios ve android kullanmış ve şu anda da adroid kullanan biri olarak kısa bir test sürüşü yaptıktan sonra bir sonraki telefonumda olmasına karar verdiğim işletim sistemi. ios ve android arayüzleri ikon görünümlü sayfalar içeren yapısı ile symbian ve palm os'dan gelen bu geleneğin gelişmiş halleri gibi geliyordu bana. ilk olarak htc radar ve daha sonra nokia lumia 800 ile yaşadığım kısa bir deneyimden sonra bilindik mobil işletim sistemlerinden bambaşka bir arayüz, farklı ve gelişmiş deneyim 512 mb ram içermesine rağmen hızlı ve akıcı performans benim için bu konuda belirleyici etken oldu. ileride 1 gb üzeri ram ve 4 çekirdek işlemci platformu desteği ile neler olur düşünemiyorum bile.

    son olarak iwoz olarak da bilinen steve wozniak amcanın açıklamaları 1, 2, 3 ile bu konuda birebir aynı düşündüğümüzü görmek kararımı daha da bir perçinledi. şimdi bilmeden atlayanlar çıkmasın "o lavuk da kimmiş" diye, kendisini bilen bilir ilk apple bilgisayarı geliştiren kişidir ve parayla pulla da işi yoktur, her bakımdan dünyada microsoft'un köpeği olacak en son kişidir.

    sonuç olarak zırt pırt telefon satın almayı seven biri olmadığım için şu anki telefonumdan sonra bu işletim sistemine geçiş için windows phone 8 ile çıkacak telefonları bekliyorum. nokia pureview teknolojisini bununla birleştirirse tadından yenmez, olmadı samsung olur, htc olur hiç farketmez, belki de bir sürpriz yapar da bu alana girerse sony olur. kısmet.
  • henüz türkiye'de olmamasına rağmen türkiye'deki geliştiricilere para kazandırmaya başlamış platform. şurada bununla ilgili son derece ilginç bir başarı hikayesi de mevcut.
  • sekizinci versiyonu ve nokia'nın bu versiyona özel cihazları ile ağır ve sağlam adımlarla gelmektedir.
  • kasim ayi icinde htc ve nokia telefonlarla gelecek olan isletim sistemi. hali hazirda 7.5 kullanicisi olan ben de yeni telefonlara dokunup, inceleyip hangisi almam gerektigine iyice karar verecegim.
  • markette galayasaray uygulaması bu gün itibariyle yer almakta olan mobile os
    buradan
  • s 2'den sonra sikilmaya basladigim androidden sonra alacagim telefon olabilir kendileri.
hesabın var mı? giriş yap