• alman teknik adam.elbette o da alman disiplini savunucusu.karlsruhe'de 14 yıl görev yapmıştır.
  • türk futbol takımlarının kötü geçirdikleri bir sezonda basın tarafından mutlaka potansiyel yeni teknik direktör alternatifleri arasında yerini alan, ama şu ana kadar geldiği görülmemiş, gönlümüzün teknik direktörü.
  • ayrıca kendisinde albinoluk mevcuttur.
  • bircok super lig takimindan sonra be$ikta$'ima da musallat olmu$ teknik adam.
  • kamerun futbol milli takimi teknik direktorudur.. ancak kendisi ulkemizde bu ozelliginden cok daha farkli bir ozelligiyle bilinir..

    efendim turkiyede bilinme hikayesi bence su sekilde gelismistir: eski karlsruhe teknik direktoru olan schaeffer, elvir baljic'in geldigi ilk sene (95-96 sezonu olmasi lazim) inter toto kupasinda bursasporla eslesen karlsruhe’nin basindadir.. uefa kupasina katilma macinda normal suresi 2-2 biten, uzatmalarda da atilan 1er golle penaltilara kalan macta, karlsruhe hassler’in son penaltisiyla bursasporu elemeyi basarmistir..

    ok mac guzel mactir anliyorum cekismelidir, baljic inanilmaz gelecek vadetmistir ama bu mactan sonra ne olduysa olmustur ve turk basini schaeffer’i bi sekilde gozune kestirmistir.. kasindan mi gozunden mi, alman olmasindan gelen tipik teknik adam ismine sahip olmasindan midir nedir ne zaman turkiyede (ozellikle ilk 5e oynayan) bir kulubun antrenoru kovulsa adi ‘mutlaka’ ve ‘mutlaka’ bir gazete yada televizyonda gundeme gelir.. kesin ama yani sastigi hic gorulmemistir..‘kartal’da schaeffer sesleri’, ‘schaeffer fener’e evet dedi’, ‘trabzonspor’da ilk rota schaeffer’, ‘schaeffer: hakan’i satmazsaniz galatasaray’a gelirim’..

    ya kardesim hala yapan kanal, gazete var bunu, gecenlerde riza kovuldu pat gundeme dusen banko isim kim? tabiki schaeffer.. ya allahaskina artik gelsin bi takima da hem su turk medyasi sevinsin hem de gorelim neymis.. belki birakirlar pesini adamin.. (gerci getirdigi gibi muhtemelen ilk gondermek isteyen de turk medyasi olucaktir ama neyse)
  • 2006 dünya kupası finallerinin başlamasına 3 gün kala istifa eden otto pfister'in yerine togo milli takımı'nın başına yüzde 99.9 ihtimalle getirilmesi beklenen teknik direktör. togo, 2 gün sonra, dünya kupasındaki ilk maçında güney kore'yle karşılaşacağından işi epey zor..
  • 2 agustos 1995 bursaspor karlsruhe maci'nda dikkatlerimizi çeken dr emmett l brown kılıklı teknik adam. kendisi yerinde duramazdı, devamlı oyunun içinde sağa sola bağırır, oyuna müdahele ederdi. tabi bu tipte aktif, kanı kaynayan adamlar hoşumuza gittiği için bir dönem üç büyüklerle devamlı yazılıp çizilmişti. fakat kimseye yar olamadığı gibi havası zamanla sönmüştü. en son afrika sonrası, arap emirliklerinde görülmüştü. emeklilik öncesi keseyi doldurma derdindeydi.
  • türk futbol basınında nasıl bir akraba torpili varsa senelerdir ismi bizim büyük, orta, kücük demeden her kulübümüzle birlikte yazılır. gelmedigi icin kovamadık. teknik direktörlügü bizim yılmaz vural'ın bir model altı. $u an, birle$ik arap emirliklerinde al ain club takımının teknik direktörü. alainclub@alainclub.com adresinden benden de selam söyleyebilirsiniz.
  • türkiye'ye bir türlü gelmedi ama geçtiğimiz ay fk bakü'de bülent korkmaz'ın bıraktığı koltuğu devralarak azerkeşlerin yeni umudu oldu. joel epalle, adnan barakat ve ibrahim kargbo gibi, avrupa liglerinin vasat ekiplerinden tanıdık oyuncuları kadrolarına katarak geçtiğimiz gün avrupa ligi ön elemesinde buducnost'u yenmeyi başardılar. bakü'de iyi bir grafik sergilerse basında yakında yine adı kulüplerimizle anılır, hatta sergilemese de anılır.
  • şu sıralar tayland futbol milli takımı teknik direktörlüğünü yapmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap