• stephen kingin kara kule serisinden bir roman

    ayrintili bilgi icin (bkz: kara kule)
  • kara kule serisinin şu ana kadar yayınlanan son kitabı. bu kitap silahşörün geçmişini, buralara nası geldiğini anlatıyo... ve tabi susan'ın hikayesi var ki içler acısı...
  • son 100 sayfasi rolandseverleri dumurdan dumura kosturan, kanimca kara kule serisinin yayinlanmis en baba kitabi. bu bolumde roland ve eddie kaptan kirk ve mr. spock'la karsilasmakta ve onlarla yagli gures tutmaktadirlar.(bkz: kitabin sonunu soylemek).
  • stephen kingin muhteşem kara kule serisinin 4. kitabı olan bu eserin büyük bir bölümü silahşorumuzun gençliğinde yaşadığı bir olaya ayrılmış.
  • roland'ın aşk acısını yüreklerimizde hissettiren, serinin en romantik kitabı.
  • roland,alain ve cuthbert'in sayfa 659 başlayıp 667 ye kadar 25 kişiyi öldürdükleri enfes güzel kitap 3'e karşı 25
  • gilead'lı roland 'ın ilk aşkını,susan delago'yu bizlere tanıştıran kitap.roland'ın hikayesi için bir tür prologue görevi gören kitaptır da ayrıca.
  • roland deschain'e duyduğunuz güvensizliği, korkuyu, kızgınlığı ya da başka hangi olumsuz duyguları besliyorsanız artık, hepsini tamamıyla (bazıl okuyanlar için tamamen olmayabilir tabe) değiştiren, o'na başka bir gözle bakmanızı sağlayan kitaptır... öyle ki, bu adam için ağlarsınız bile..
  • stephen king’in son silahşör roland’ın kara kule serüvenini anlattığı serinin 4. kitabı. kitabın ismi türkçe’ye büyücü ve cam küreolarak çevrilmiştir. ka-tet’in mono blaine’den kurtuluşuyla başlayan hikayenin büyük bir kısmında roland’ın gençliği anlatılıyor. ondört yaşındaki roland ve ilk aşkı susan delgado. stephen king’in kaleminden çıkan belki de en güzel ve en hüzünlü aşk hikayesi. ayrıca bu kitapta, kara kule hedefinin roland’da nasıl bir takıntı haline dönüştüğünü ve onun için neleri feda edebileceğini görüyoruz. her bir sayfasını heyecanla okuduğum bana göre serinin en güzel kitabı.
  • ergenlikte aski cok guzel anlatir. yakilma sahnesindeyse, uc dort sayfa boyunca hungur hungur aglatir. king'in romanlarinda en sevdigim sey, konudan cok alakasiz bicimde kisacik bi anekdotta verdigi iliskisel ya da durumsal ayrintilar genelde, bag of bones'da hikayenin basinda karakterin olmus karisinin bikinili resmini gorup hissettikleri buna guzel ornektir mesela. wizard and glass'te ise, bastan sona olay orgusune yayilmis bir susan delgado ve halasi cordelia'nin arasindaki kadin cekismesi var ki, gercekten muhtesem iliskisel ayrintilar barindiriyor. ve saniyorum yine bu yuzden, benim icin su ana kadar yazilmis en guzel king romani.
hesabın var mı? giriş yap