• yeni thierry mugler parfümü. incir ve havyar notaları barındıran son derece kalıcı bir parfüm(müş). şişesi çok hoş, ama ben asıl ismine bayıldım..
  • t. mugler'ın hiç sevemediğim angel'ından sonra, gayet sürpriz bir şekilde bayıldığım yeni parfümü.
    tester'ı kolumda, koklaya koklaya bir hal oldum. çok da kalıcı.
  • http://www.womanity.com/ adresi altinda dunyanin her yerinden kadinlari bir sekilde baglamaya ve birbirleriyle iletisim kurmalarini saglamaya calisan, ve onlardan kadin olmakla veya parfumun kendisiyle ilgili dusuncelerini aktarmalarini isteyen thierry mugler'in yeni parfumu. slogani* ve sise tasarimi da parfumun arkasindaki bu dusunceyi kanitlar nitelikte, reklamlarina da su siralar dergilerde rastlamak mumkun.

    http://www.mimifroufrou.com/…manity-mugler-ad-b.jpg
  • güzel ve gizemli bir parfüm ama herkesin taşıyabileceğini inanmıyorum. buna benzer kokulardan hoşlananlara amor amor sunshine(çok zor bulabileceğiniz ve açık olarak bulunmayan bir parfüm) ve bulgari omnia green jade'i öneririm. neredeyse 3ü de birbirine eş kokular. parfümü kokladığınız zaman fresh bir kokuyla vuruluyorsunuz, asıl can alıcı nokta ise parfümdeki süt kokusu ki inanılmaz bir yumuşaklık katmış. içeriğini tam bilmemekle birlikte burnum beni yanıltmıyor ise peony(şakayık) mutlaka barınıdırıyor.

    not: son olarak, çok başarılı bir şişe tasarımına sahip bir parfüm.
  • parfümü ilk sıktığımda hiç beğenmedim. birkaç saat geçtikten sonra elimi sürekli bileğime götürüp "hımffs hımffs, ne güzel parfümmüş la" der oldum.
    ilk sıkıldığında ağır gelen, zaman ilerledikçe kokusu hafifleşen bir koku womanity. oldukça da kalıcı.

    80 ml'liğinin fiyatı free shop'larda 74 €'dur gün itibariyle. kutusunun kapağında bir kod vardır, siteye girip kodu yazdığınızda sürprizlerle karşılaşacağınızı yazar, ancak bu, yeni çıkan ürünlerden haberdar olmak için kaydolunan bir mail listesinden başka bi şey değildir. halbüsü ne umutlarım vardı lan, ühüüü.
  • ilk anda gelen "cok mu agir bu?" dusuncesini dakikalar icinde bertaraf eden parfum. teninize oturduktan sonra son derece taze ve dikkat cekici kokuyor. insanda kendini koklama hissi yaratan cinsten. yaz icin degil belki ama son bahar - kis donemi icin cok daha ideal oldugunu dusunuyorum. tabii benim gibi, yaz kis yagisli ve serin bir memlekette yasiyorsaniz her mevsim kullanmak mumkun.
  • genelin aksine ilk sıktığımda çok beğendiğim, biraz bekledikçe rahatsız eden ama bir kaç saat sonra sürekli kendimi koklamama neden olan, yıllardır özellikle bahar aylarında kullandığım parfüm. ilk kokladığım günü hatırlıyorum, nasıl hem böyle tatlı hem de tuzlu kokabilir diye düşünmüştüm. kokusu biraz tuhaf. hatta bir yerde alien'ın adının womanity, womanity'nin adının ise alien olarak değiştirilmesi gerektiğini okumuştum ki bence de öyle.

    her mevsim zaten kullanılmaz ama kullanılınan mevsimde de her gün kullanamıyorum ben. ertesi gün daha çiçeksi bir parfüm kullanma isteği duyuyorum. mugler parfümleri arasında angel kadar baymayan, aura kadar gizemli ve ferah, alien kadar kadınsı olmayan değişik bir koku. bence aura > alien = womanity > angel.

    bir de bilmiyorum bir tek bende mi öyle ama artık eskisi kadar kolay bulamıyorum bu parfümü :(

    edit: üretimi durmuş çünkü. bir miktar kalbim kırıldı.
    edit2: unisex kategorisine bile alınabilir.
  • keşke yeniden üretilse, çok farklı bir kokuydu.
hesabın var mı? giriş yap