• ooo reklamlar ...

    woocommerce ufak girisimler icin idealdir .
    daha yukseldiginde opencart .
    dahasinda magento gerekir .

    hea en iyisi herseyiyle hazir platform shopifydir , lakin para ister .
  • esnekliğine bir örnek vereyim de kullanacak olanlar korkmasın. aynı sitede hem tl hem euro ürünler koyuyoruz. tl ürünleri ekleyenler euro ürünleri sepete ekleyemiyor. tl ürünler için türkiye seçtiğinde sabit bir kargo ücreti çıkarırken avrupa seçerse bölge yok uyarısı veriyor. avrupa’da bir yeri yazarsa adresine sepetindeki ürünlerin ağırlığına göre kargo ücreti hesaplayabiliyor. ürün kdvsini ayrı kargo kdv’sini ayrı hesaplayabiliyor. ürün aratınca bölgesine göre gösterip göstermeme olabiliyor. ödeme ekranında dolarsa dolar tlyse tl euroysa euro çekim yapılabiliyor. mikro ihracat için full kapasite çalışabiliyor daha ne olsun.
  • ücretsiz woocommerce türkiye kargo eklentisiyle 14 kargo şirketinin alt yapısını kullanarak takip işlemi yapabilirsiniz.
  • 2005 yılından beri aktif olarak tüm gelişimini adım adım gördüğüm, tecrübe ettiğim, uyguladığım wordpress eticaret eklentisi.

    diğer tüm e ticaret yazılımlarına bin basar. herkes ahkam kesiyor yok güvenlik yok bilmem ne. şunu aklınıza sokun. bu sistem sıfır kod bilgisi olan birisinin tumblr blog açabileceği gibi bir sistem değil. öyle lanse ediliyor ama değil. evet yaparsınız yaptığınızda yukarıda bir çok yazarın da bahsettiği güvenlik ve performans sorunları ile karşılaşırsınız. destek almalısınız destek alarak bile standart paket satıcılardan daha uyguna iş çıkarabilirsiniz.

    40-50 eklenti kurulan bir sistemden kolay kolay hayır gelmez. maks 20 eklenti ile ( premium hepsi) kargo yönetiminden e faturasına kadar tüm süreçlerin otomatik işlediği e ticaret siteleri kurdum defalarca, kuramaya da devam ediyorum. tüm sorularınızı sorabiliriniz.
  • 64 adet plug-in ile kullanıyorum, hepsi son sürüm. ufak tefek kodlarda (3-4 dosya) değişiklik dışında arka planda hiçbirşeyi kurcalamadım. prestashop'dan sonra bunu deneyince çok rahatladım. komunitesi çok daha büyük, aradığınız spesifik plug-in'leri bulmanız diğer crm e-ticaret altyapılarına göre daha kolay. ayrıca babiato gibi güvenilir bir forumda "nulled" yani kaçak premium plug-inlerin güncel veya güncele çok yakın versiyonlarını bulabilirsiniz.

    ben satış hacmim arttıkça, nulled kullandığım plug-inler indirime girdiğinde yavaş yavaş orjinallarini satın alıyorum. kısacası bir süre denemiş olup, üreticisine destek oluyorum her türlü.

    dediğim gibi 64 plug-in ile kullanmama rağmen akıyor. fakat benim sistemimde sadece 20 ürün var, tek marka.
  • iyi mi yapıyorum, kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama başından beri kullandığım ve bir şekilde alıştığım popüler wordpress e-ticaret eklentisi. bir de bunların kendi içinde extensions'ları var ki en az 200 tane fln vardır sanırım. bazen kafayı yedirtse de, birçok tema buna destek verdiği ve tembel işi olduğu için kullanıyorum. bence tek kötü yanı, register / login bölümünün ayrı ayrı dedicated bir sayfada olmaması. hoş, bunu da "register redux plus" ve "theme my login" gibi eklentilerin yardımıyla çözdüm ama yine de %100 istediğim gibi değil.

    ücretsiz 20 civarı tema destekliyor. bunlar arasında en beğendiklerim; customizr, virtue ve mystile. şimdilik customizr ile idare ediyorum ama her an virtue'ya geçiş yapıp gel-gitlerimden kurtulabilirim.

    ayrıca birçok bitcoin ve altcoin destekleyen payment gateway sayesinde cryptocoin e-ticaret siteleri rahatlıkla kurulabiliyor.
  • wordpress için yazılmış e-ticaret eklentisi.

    öncelikle: hakettin

    eğer ki mağazanızın ana sayfasında kategorilerin yanında ürünleriniz de çıkıyorsa, binlerce eklenti yükleyip kaldırmanıza veya kodlar arasında aramanıza gerek yok. bu msn arkadaşını siktiklerim, ürünü siteye panelde eklerken; catalog visibility diye bir bölüm oluşturmuş.hidden yapın kurtulun.ben aradım siz aramayın. 2 günümü yedi ilimini bilimini siktiğim.

    şerefsiz
  • wordpress bilginiz iyiyse ve gereksinimleri nasıl karşılayacağınızı, sorunları hangi mantık aşamalarından geçerek çözeceğinizi biliyorsanız her türlü işinizi görecek e-ticaret altyapısı. ticimax önerenleri kesinlikle dikkate almamalısınız. üstelik o fiyatlara kesinlikle uzak durduğum bir ürün.
  • kendimi sunucudan sunucuya attıktan sonra,
    bin çeşit optimizasyon tool'u yükledip bunlara da bir ton para bayıldıktan sonra,
    kesin kararımdır ki;

    büyütmeyi düşündüğünüz hiçbir e-ticaret sitesi için tavsiye etmiyorum.
    yüksek trafiklerde, yüksek ürün sayılarında tam bir fiyasko. tam bir kanser halini alıyor.

    bin çeşit custom optimizasyon yaparsanız, temayı kendiniz yazarsanız, her şeyi en optimize şekilde kullanırsanız büyük ihtimalle "abii milyon trafiğim var gene patlamıyor" diyebilirsiniz tabi ki.

    ama bir gerçek var ki;
    bu kadar uğraşacaksam, ne diye woocommerce kurayım?
    sunucuya ödemek zorunda kaldığınız ekstra fee'ler, eklentilere ödemek zorunda kaldığınız ekstra fee'ler, yüksek trafiğe geçildiğinde geliştirmeye ödemeniz gereken fee'leri hesaba katınca; kendiniz bir e-ticaret yaptırsanız uzun vadede daha kârlı çıkarsınız.

    geldiğim nokta budur yani.
    şuan bu altyapıyla çalıştırmakta olduğum sunucu + veritabanı ayda 100 dolardan fazla para yakıyor.
    aynı trafik, ürün adedi vs. gibi şeylerle custom e-ticaret sitemi geliştirsem, bu trafiği 20$ lık bir sunucu bile kaldırırdı.
  • #150369054

    denemeden bilinmez. yolun açık olsun.
hesabın var mı? giriş yap