• 12 kasım 2012'de amerika'da gösterime girecek olan rich moore'un yönettiği, john c. reilly, jack mcbrayer ve jane lynch'in seslendirdikleri animasyon filmi.
  • bilgisayar oyunlarını sevenleri sevindirecek bir animasyon filmi.
  • fragmanindan guzel bir filme benziyor. oyunun kotu kahramani ralph artik kotu olmak istemiyor ve iyi kahraman olmaya karar veriyor ve olaylar gelisiyor.
  • baya güzel bir filme benziyor.. bir gamer için izlenesi..
  • alttan alta bilgisayar oyunlarini saglam sorgulayan bir yapim gibi gorunen animasyon.
  • "oyundaki kötü karakterin kötü olmaktan vazgeçip, iyi olmaya çalışması" şeklinde özetlenen konusuyla, dreamworks'ün megamind'ını anımsatmış film.

    onun dışında, pek "gamer" bir insan olmadığım için, izlemek ve izlememek arasında kaldığım film. zira ben böyle çok fikir sahibi olmadığım konularda yapılan filmlere, kitaplara yaklaşmakta çekinirim. yani bir dr. eggman'ı, bir zangief'i biliyorum tabii de ; world of warcraft tipi şeylere acayip uzağım. (işte isim olarak bile sadece wow'u biliyorum. belki filmde wow'dan eser yoktur. bir de skyrim mi ne bir şey var galiba)

    velhasıl, izlerken büyük ölçüde çekineceğim, ama pek büyük olasılıkla sinemada izlemeyeceğim
  • çocukluğumdan beri her türlü oyunun manyağı ve takipçisi olmuş bir gamer olarak boşala boşala izleyeceğim animasyondur. sanırım 7 yaşımdan sonra büyümeyi bıraktım.
  • ne cocuk filmi ne yetiskin filmi. toy story den esinlenmisler dersek yalan soylemis olmayiz. her seyi onceden tahmin ediyorsunuz sasirtici degil. cok guzel bi sahnesi var film orda bas yapit olabilirmis ama ucuza kacmislar kliseye dalmislar. hos animasyondan da dram beklemek biraz salaklik olur. toy story 3 mu bu mu derseniz toy story 3 her turlu. kiyas dahi kabul etmez. fix it felix'in "i m gonna wreck it" deyip parmakliklara vurmasi ama kiracagina daha da kalinlastirmasi komikti baya. herkes gitsin izlesin turkiyeye gelince guzel bi seyirlik kimsenin pisman olacagini sanmiyorum.
  • kasim? aralik? ocak? hayir! subat... 2013 subat! 15 subat lan! takvimi degismezse sevgililer gununde izleyecegiz filmi. mis?!

    sadece bize de ozgu degil ha! koca ingiltere bizimle ayni zamanda izleyecek. japonlar mi? onlar kocaman bir zenci yarragini coktan yemis; 23 mart 2013.

    soyleyin bana amerika'da dvd'si ciktiktan sonra normalde gideceklerden kacta kaci bu filmi sinemada izlemeye gider?
    bu animasyonlarin kor talihinin sebebi ne amina koyayim? bir degil iki degil. birkac istisna haric hepsi aylar sonra gosterime giriyor ulkemizde ve belli basli bazi ulkelerde. ne derdiniz var lan? soyleyin bana, fitratini siktiklerim? wall-e'yi, up'i izleyecegiz diye aylarca beklemistik. ne gareziniz var animasyon izleyicisine? illa tatil doneminde mi girmek zorunda siktigiminin filmi. sadece cocuklar mi izler animasyonu?

    hayir, pg almis film bu. ne dusunuyorsun ilkokul bebelerini aileleriyle beraber getirtiriz falan mi? ne geciyor o ufak beyninden?

    hangi gerizekali yapiyor bunlarin gosterim takvimini ve hala niye o kovulmadi? takvimi yapan ve onu kovmayan her kimler ise onlarin ben taaa beynini sikeyim!
hesabın var mı? giriş yap