• ilk filmin basarisindan sonra su anda cekilmekte olan film.....ilk filmdeki oyuncu kadrosu yok. konu yine west virginia bölgesinde geciyor. film maalesef sinemalarda gösterime girmeyip dvd piyasasina sunulacak...
    filmde, bir yarisma icin bati virginia ya gelen bir grup gencin basina gelenler anlatiliyor.
  • çok yakında dvd piyasasına sunulacak olan ve ilkinden daha kanlı olan serinin devam filmi. teaser ı şurda :

    http://www.youtube.com/watch?v=olllj_7dfvm
  • allah düşmanıma seyrettirmesin filmi..zaten şu dönemde güzeli geçtim ''eh''bir korku filmi çekenin peşine gollum olurum..
  • "ormanda ikamet eden bes/ alti kisi birlesip dana, cebis, kuzu, toklu, erkec, teke, duve, tosun... ne bulurlarsa girerler ve
    olaylar gelisir."
  • ilk bolumu ecis bucusler kurtardi. hadi orjinaldi, kimyasali yemis morf gecirmis insan otesi varliklar lar lar lar.
    ikinci de en fazla ne olabilir dedim, henry rollins baba cikti, rambo havasi yeterdi.
    akittilar sonunda nehire kimyasali, gösterdiler bebe west virginia'liyi da.
    (bkz: wrong turn 3) dön bu yol nereye kadar. berbat ötesi bir seri.
    bunu almayan bunu aldi ama
    (bkz: the devil s rejects)
  • türkiye'deki sinemalara gelmediği düşünülürse, iyi ki de gelmeyen film.

    yoksa ben dayanamaz giderdim ve parama yazık oldurdu. torrentten bulup çoktan indirmiştim, fakat altyazısı daha yeni çıktığı için ancak izledim, geç de olsa.

    mantıksızlık abidesi amerikan filmlerinden birini daha yapmışlar. klişe salaklıklar her zaman olduğu gibi yine var. bu amerikalılar onca teknolojik filmlere rağmen hala mantıklarını kullanamıyacak kadar gerzekler mi acaba da bu filmler bu kadar mantıktan uzak yapılıyor orada diye düşünmeden edemiyorum.

    --- spoiler ---

    hiç anlamam bir arada duran insanlar bok var gibi niye ayrılırlar? ey aptallar! salak bir kişi aranızdan kaçtı gitti diye niye onu bulmak için ayrılmak yoluna gidersiniz? bulacaksanız bile ki bulmak zorunda değilsiniz -kaçmasaydı- gittiyse canı cehenneme! go to hell deyin bir kere de be!

    filmden şunu anlıyoruz; galiba her amerikan ailesi yemek duası yapıyor yemek yerken, çünkü böyle bir aileye bile (yemekte insan eti yiyecek kadar cani bir aile) yemek duası yaptıran zihniyetin gözlerinden öpmek gerek. gerçi teksas katliamı filmine özenilmiş bu gözlerden kaçmıyor. ayrıca veledin kafalarından ok geçirmek suretiyle şiş kebap yaptığı kişilerin, altında onların kanlarını içmeye çalışması da hostel part ii'den, elemanların tip(sizlik)leri de the hills have eyes'tan arak gibi geldi.

    gerzeklerden oluşan bu tür filmlerin genelinde olduğu gibi, telefon etmek için izinsizce otun bokun evine giren zırzoplar yine var. gölge gibi her yerde aniden beliren, zamanlamaları yerine gelince müthiş olan, ama yerine göre öküzlük dalında oscar alacak kadar beceriksiz (çünkü ellerindeki kişileri vaktiyle öldürmeden öyle bekliyorlar sanki bir gereği varmış gibi) kötü adamlar burda da var. son dakika golüyle kurtarıcı rolüne soyunan ve akabinde geberen kahraman yine burada da var. yani her türlü klişeyi bünyesinde barındırmış bu film.

    --- spoiler ---
  • birincisinden daha güzel olan film. ilki* o kadar kötüydü ki devamında ne çekilirse çekilsin daha kötü olamazdı. yüksek olasılıkla filmin bilançosunda en büyük kalem kullanılan plastik boya idi.
  • üstüne para verseler izlememeniz gereken film. arkadaş hadi redneck olayını anladım da artık adamları sadist mutant yamyam şekline sokmuşlar bu ne nefret bu ne celal film yapımcılarında üstüne sadece kan vahşet dolu ve gayet kötü olması da cabası filmin .
  • (bkz: survivor 2017)
  • the texas chainsaw massacre'dan arak sahneleri olan teen slasher filmi.
hesabın var mı? giriş yap