• 9 ay boyunca yörüngede kaldıktan sonra kendi kendine inebilen abd yapımı insansız küçük uzay aracı.
  • bir çok komplo teorisyeni tarafından dünya üzerindeki sığ (10 km civarında oluşan) depremlerin sebebi olan gizli amerikan uydusu/uzay uçağı programı.

    bu programa dahil olan araçlardan şu anda aktif olanı amerikan savunma bakanlığına ait otv 2 isimli uydu/uçaktır.

    19 mayıs 2011 kütahya depreminin de bunun sonucu olduğunu iddia eden ilginç bulgular:
    http://www.godlikeproductions.com/…ssage1496988/pg1

    aynı kişi daha önce 11 mart 2011 japonya depremi de dahil olmak üzere büyük depremlerle ilgi kuran mesajlar göndermiş ama pek kimse tarafından iplenmemiştir.

    uydunun hareketleri canlı olarak buradan izlenebilir:
    http://www.n2yo.com/?s=37375

    dünyayı turlama periyodu 91 dakika olduğuna göre aslında her an her yere yakın olabilecek bir uydu, bu yüzden komplo teorisyenleri bayılıyor.
  • ya böyle şeylere inanmam ama haarp falan olabilir mi bu? kanımca haarp veya daha farklı bir şeyin canlı kanıtıdır.
  • boeing yapımı, yeniden kullanılabilir insansız hava aracı.

    abd'nin başını çektiği, askeri teknolojilerde "insansızlaştırma" yaklaşımının, insansız hava araçlarından sonra uzaya da sıçramış hali. bir nevi "astronotsuz mekik".

    muhtemelen çok amaçlı bir uzay aracı olarak geliştirilmiş, abd'nin dünya yörüngesindeki gizli/açık uydularının bakımı, belki uzayda başta gizli/açık testlerin gerçekleştirilmesi, hatta belki doğrudan uzay silahlarının* uygulanması için geliştirilmiş bir araç gibi görünüyor.

    bu da ekstra
  • gerçekten gizli olması istenseydi geldiğinden haberimiz bile olmazdı. boy boy gösterildiğine ve ne iş yaptığı söylenmediğine göre bir diğer "korkun bizden hananızı belleyeceğiz" tarzı amerikan korku imparatorluğu mis en scene'lerinden biri bu. hala öğrenemedik mi şunu...
  • abd uzay gücünün vurucu unsuru olarak uzay mekiği tarzında tasarlanmış stratejik saldırı uçağı prototipidir.düşman uyduları ve iletişim merkezleri başta olmak üzere ulaşılması uzak ve vurulması zor olan stratejik hedeflere şok saldırılar gerçekleştirmek için kullanılacaktır.
  • 5 yıl önceki ilk uçuşundan beri, 1.500'den fazla gün dünya yörüngesinde başarıyla kalan insansız uzay aracı.

    öyle basit bir proje olmadığı kesin, en kötü ihtimalle uzay istasyonlarına kargo ulaştırmak için etkili bir çözüm sunabilir.
  • "abd hava kuvvetleri ise uçağın test uçuşlarındaki ana amacın, ‘abd’nin uzaydaki geleceği için yeniden kullanılabilir uçuş teknolojileri konusunda testler yapmak’ olduğunu açıkladı."

    http://amerikabulteni.com/…mli-ucagi-dunyaya-dondu/
  • inişiyle ilgili zibilyon video var;

    http://gizmodo.com/…ds-with-sonic-boom-a-1795008391
  • amatör bir gökbilimci uçağı gökyüzünde tespit etmiş. kim bilir ne yapıyordu. birleşmiş milletler uzay görevlerinin kayıtlarını tutmakla yetkili. bu uçağın görevlerinden haberi var mı acaba?

    https://futurism.com/…er-military-space-plane-orbit
hesabın var mı? giriş yap