• ota boka yazılan bkz. aç bak.

    kutsal bilgi kaynağı burası.

    (bkz: aramaya inanmayan siktirsin gitsin)
  • bir debe sabiti.
  • hala bu kalıp ile prim yapan sürüyle salak var. gerçi yapan değil yaptıran salak desek daha doğru. cidden hiç duyulmamış birisi için yazman bile iticiliğini tavan yaptırıyor ama sen adın gibi bildiğin isim için de bunu yazınca iticiliğin ezikliğin ile birleşiyor. çok pardon ama şirin değil, sik gibi bir kalıp.
  • bir y tepkisi.
  • string x= gün içinde çok enty girilen başlık yada başlığın öznesi
    int y= kişinin o gün x başlığına girdiği entrynin sırası
    bool debe=false;

    if(y>0&&y<=5)
    {
    if(entry==x +" kim amk ")
    {
    debe = true;
    }
    }
  • ilk gördüğümde güldüğüm, şimdiyse gına getiren saçma bkz. çünkü o zaman gerçekten çok saçma bir kişi işin yazılmıştı. ama şimdi debe'ye girmek için yazan o ahmakları görünce seri eksiliyorum bu tarz entryleri. azıcık akıl fikir sahibi olun lan. azıcık özgün olun be arkadaşım.
  • dünyanın en kolay debeye sokan bakınızı. yazanı öldüresim geliyor.
  • bunu ve türevlerini yazıp (x ne amk, bu ne diyor amk...) ciddi ciddi bir şey başardığını düşünen mi var merak ediyorum. hayır cidden merak ediyorum. bahsedilen şeyi bilmeyip cool göründüğünü mü sanıyorsun ya da espri yapmış mı görüyorsun kendini veya ne bileyim gerçekten birinin cevaplamasını mı istiyorsun, yeşilini yakan mı yok?

    aslında ne düşünürsen düşün arkadaşım, buradan embesil gibi göründüğünü bil önce, sonra istediğin kadar yazmaya devam et. içinde bulunduğun sözlükte "x kim" yazana kadar o ismi aramaya yazsan 10 sayfa entry girildiğini göreceksin aslında, ama senin derdin "yazayım, ama okumayayım." olduğu için üşeniyorsun biliyorum.
  • artık görmekten iğrendiğim bakınız. yani anlamıyorum esprisi, albenisi nerde bu cümlenin?

    “x kim amk???” vay beee!!! ne laf soktun be suser kardeşim. yaman kapakçıymışsın. şimdi senin gibi üst düzey bir insan zaten tanımıyorsa kesinlikle muteber biri değildir, vurun mazluma.

    adamın vurduğu noktaya bakın. cehaletin, bilgisizliğin, çomarlığın en üst safhası. bahse konu insan ve ileri sürdükleri hakkında kurabileceğin tek cümlen yok. çünkü bir malsın. çünkü bir embesilsin. bu sebeple de “kim lan o? tanımıyorum bile!” triplerine girip kendini rezil duruma düşürüyorsun.

    nüfus memuru değilsin kardeşim, kimse senden 80 milyon'u tanımanı beklemiyor. kafatasının içinde bir yapı var ya hani, onu kullan bize kafi.
  • x kim amk lafini bi sozluge yazmak gerzeklikte son nokta olsa gerek. bak sozluk dedim.
hesabın var mı? giriş yap