• bulunduğumuz yıl içerisinde türkiye'de satışa sunulacak olan xiaomi'nin amiral gemi modeli.

    snapdragon 801 işlemcisi ve 3 gb ram kapasitesi ile ,tam olarak olmasa da, oyun performansının güzel olacağını düşünüyorum.ekranı unutmayalım tabii.5'' ve 1080p keskin ekranı ile-bana sorarsanız- lg g2'den daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

    kamera kısmına gelecek olursak:

    13mp arka ve 8mp ön kamera bulunduran xiaomi mi4 kamera konusundan aynı kıtadaki diğer üreticilerden daha şanslı durumda.sony cmos kamera modeli kullanılan bu model birçok açıdan da olduğu gibi kamera açısından da gayet kullanılabilir durumda.güzel bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

    gelelim güç kısmına:

    bu telefon bu kadar özelliğe sahip,13mp kamera,snapdragon 801 işlemci,3gb ram,16 ile 64 gb rom vs.,adamlar bunu da düşünmüş.telefonun içine 3080 mah batarya koymuşlar.bence ideal.bir önceki nesil akıllı cihazlarda 2100 mah batarya kullanıldığını varsayarsak bayağı ideal.çinli üreticinin bu kapsamdan da bizi üzmeyeceğini umuyorum.

    (bkz: xiaomi mi3)
    (bkz: xiaomi mi4)
  • imkan bulunduğu takdirde alınmasını şiddetle önerdiğim telefon. oppo find 7 ve oneplus one' dan sonra alındığı halde pişman olunmayacağını düşündüğüm yeni bir "çin harikası" . adamlar (çinliler), samsung ve apple' dan (bence) çok daha güzel ve üstün cihazlar üretiyorlar fakat ülkemizdeki marka ve "çin malı" takıntılı insanlar yüzünden hak ettikleri değeri görmek bir yana, yüzlerine dahi bakılmıyor.
  • elmacıkların terbiyelerini bozan bir telefon.

    cevap annoying orange'dan gelsin:

    "hey apple, hey, hey hey apple... knife!"
  • görünüşü güzel.

    fakirler için güzel mastürbasyon malzemesi olmuş.
  • tasarım+yazılım anlamında apple'a denk düşen tek android alettir. o ucube stok android arayüzü ve çoğunluğu gacur gucur eden plastik ve plastik olmayanları da tasarım fakiri cihazlardan sonra piyasaya ilaç gibi geldi. donanım anlamında zaten 5s'e fark atıyor. umarım türkiye'ye resmi olarak gelirde bizde sahibi oluruz.
  • iphone çakması telefon.. bi de ciddi ciddi methiyeler falan..

    bu ne amına koyim lan, dalga mı geçiyorsunuz!!??

    http://generalmobileforum.com/…i-mi4-tanıtıldı.html
  • çin'in apple'ı kendileri. uzakdoğu'da samsung'un lg'nin pazar paylarını ellerine vermiş durumdalar. telefonları***, akıllı bileklikleri *, harici şarj aletleri*, led'leri *, hava arıtma cihazları* ve bir çok çeşitleriyle sınırları zorluyorlar.
  • piyasada 64 gb. ve siyah olanının bulunmadığı telefon. iphone 6'dan önce çıktığı için apple fena ters köşe yapmıştır ayrıca mi4'de zira iphone 5 kasasını baz almıştır birebir. neyse mi5'te bekliyoruz artık iphone 6 kasasını.
  • inceleme videosuna bakılacak olursa çöp bi telefon olmuş.
hesabın var mı? giriş yap