• ülkemize 385 dolardan garantisiz olarak giriş yapmıştır. özelliklerine göre o fiyatı hayatta etmez.

    mi 8 lite
  • xiominin dünya pazarın girip rekabetini dahada yükselterek yapmasını desteklediğim eylem
  • xiaominin 2018 yılı son çeyreğinde çıkardığı orta üst segment fiyat/performans telefonu.
    kamera özellikleri aynı fiyat bandında olan telefonlardan çok daha iyi olmasına karşın amiral gemisi modellerine göre düşük ışıkta gösterdiği performans yetersiz görülebilir. mavi ve kırmızı modellerinin rengarenk geçişleri tasarım şıklığı konusunda xiaomiye yakışmış.
    kullanıcı yorumları telefonda herhangi bir sıkıntı olmadığını ve ülkemizde şimdilik sadece siyah modeli satılan telefonun 2300 tl gibi bir fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu gösteriyor.
  • hakkinda sadece tek bir girdi bulunan telefon. dun inceleme şansım oldu, 4gb / 64gb modeli 1900 - 2000tl bandında satılıyor. gunumuz kosullarinda bu fiyatı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. benim için tek eksisi (saka gibi ama) fm radio. yürüyüş yaparken kimi zaman kulaklığı takip, radyo dinlemeyi çok severim.
    cihazı satın aldım.
    kısaca kişisel kanaatlerimi aktarayım ;
    - şarjı çok iyi değil, optimizasyonu biraz daha iyi olsaydı keşke.
    - ekran fena değil, daha parlak olabilirmiş. ben bu cihaza amoled ekranlı samsung c7'den geçtiğim için de bu ekran çok iyi gelmedi. yine de fena değil. ortalama diyelim.
    - cihaz bence hızlı, yazılım vs güzel.
    - can sıkacak takılma vs gibi bişi yok şimdilik.
    - radyo yok :(
    -bildirim ledi tek renkli, tam anlamıyla sacmalık. kaç para ulan bir rgb led!?
    - nfc yok. çok onemli değil, c7'de vardı ama bir kere bile kullanmamıştım.
    - kamera bence güzel. portre modu olsun, gece çekim olsun benim hoşuma gitti.
    - yüz tanıma, parmak izi vs sensörleri sorunsuz.
    - tipi de güzel bence.
    - android 8.1 ile geldi kutudan, miui 10 küsür.

    cihazı biraz gömmüş gibi oldum biliyorum ama genel olarak iyi bir cihaz diyebilirim. günümüz koşullarında, fiyatına göre iyi bence.
  • yok mu koca sözlükte kullanan dediğim elektronik cihazdır. varsa bir yeşillendirsin de bilgi alalım lütfen.

    edit: sizden önce ben almış oldum. şuandan ondan yazıyorum. kulaklık çıkışının ses yüksekliği ve kalitesini merak ediyordum. gayet kaliteli kulaklık çıkışı. ekran çok iyi. kamera gene tatmin edici.
  • yaklaşık 5 gün önce internet üzerinden sipariş verip şu an kullanmakta olduğum telefon. telefon ile ilgili şu anda bir sıkıntı göremedim lakin ses çıkış yeri alt tarafta olduğu için, oyun esnasında elim sesin çıkış yerine denk geliyor.
  • 2 gun once mi a2 aldim, uzun ön yargilardan sonra. parasinin hakkini fazlasiyla veriyor gençler.
  • yaklaşık iki haftadır kullanıyorum telefonu iphone 7 plus tan geçtim telefonum çalındı ve ikinci el fiyatları bile ortadayken mecbur araştırmaya başladım android cihazları ve bunda karar kıldım şarjı ve hızı çok iyi telefonun. kamera dışında keşke iphone kullansaydim demedim. onada alıştım sayılır. memnunum tavsiye ederim fiyatına göre baya iyi telefon.
    edit: yapamadım kullanamadım ve tekrar iphone a geçtim.
  • tam fiyat performans cihazı diyebileceğiniz bir telefondur. iphone 7 plus'ı satarak geçtiğim telefon modelidir. sebebi ise samsung gear s3 kullamak istemem. ios' işletim sisteminde kısıtlı olarak kullanılabiliyor bu saat.

    saat bakıyordum, akıllı olsun dedim. uyumlu çalışıyor. bildirimlere cevap verebiliyorsunuz.

    oyun hızlandırıcı özelliği ile arkada aktif olan her şey kapatılıyor. pubg mobile ile uzun süre oynadım. sorunsuz çalışıyor.
  • bir süredir kullandığım, fiyatı nedeniyle çok bir şey beklenmemesi gerekirken aksine birçok şeyi sunan bir telefon.
    öncelikle kullandığım süre içinde hızı en çok dikkatimi çeken yönlerinden biri oldu. bunun yanında şık tasarımı ve ideal ağırlığa sahip olması yönünden de artıları kaptı.

    telefon ortalama 5 ila 7 saniye içinde açılmış oluyor. parmak izi okuyucu ve yüz tarama sistemleri gayet güzel çalışıyor. 4 gb ram ve 8 çekirdek hızı kendini programlar arası geçişte farkettiriyor.

    ön kamerası diğer cihazlara göre çok iyi, 24 mp'lik ön kamera mevcut. arka kamerası görece ortalama olmasına rağmen (8 mp) sahip olduğu ai teknolojisi sayesinde oldukça kaliteli fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor.

    ses çıkışı gayet iyi, tabi şahin arkasında hardbass dinlemek için kullanmayacaksanız*

    ekran büyüklüğü ideal. ben normalde pek büyük telefon sevmem ancak 6 küsur inchlik bu telefonda ekran kalitesi nedeniyle video falan izlemek oldukça doyurucu.

    miui arayüzü şık. biraz iphone mantığı gütmüşler ama olsun.

    oyun performansı çok iyi. pubg oynuyorum geri kalan herkes gibi ve high resolutionda dahi en ufak kasma donma yavaşlama yapmadı.

    benim şu zamana kadar farkettiğim tek eksi yön batarya. gün içerisinde 3 saat video izlerseniz yaklaşık olarak bataryanın %30'u gider. ona göre hesap edin işte. yaklaşık olarak 2 - 3 saatte batarya full doluma ulaşıyor.

    eğer gün içerisinde çok yormazsanız, batarya sizi bir buçuk gün idare eder. onun dışında fiyat performansa göre hayli iyi bir telefon. tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap