• türkiye fiyatı hayal kırıklığı yaratmıştır. en uygun fiyat olarak 800 tl ( 150 usd) fiyat ve ürün bilgisi için tık

    edit:
    bugün itibari ile elime geçen üründür.
    amazon türkiyeden 685 tl ye aldım.

    eksileri;
    -ürün kutusu airpod kadar estetik değil. biraz iri olması nedeniyle cepte pek hoş durmuyor.
    -şarkı atlama(skip) fonksiyonu yok.
    -ses açma/kısma fonksiyonu yok
    -aktif gürültü önleme fonksiyonu açma kapamada uyarı sesi çince. hangisi açık demek hangisi kapalı demek çözdüm. bu dil değiştirilebilir mi emin değilim.

    artıları;
    -kutu şarj kapasitesi ve kulaklık şarj kapasitesi oldukça yüksek. uzun süre müzik dinleme imkanı sağlıyor
    -üründe aktif gürültü önleme sistemi var. herhangi bir kulaklıktan aktif edebilir yada devre dışı bırakılabilir. performans açısından test edemedim, yakın zamanda bir uçak seyahatimde test ederim.
    -telefon görüşmelerinde mikrofon ses kalitesi oldukça iyi, karşıdaki kimse kulaklıktan konuştuğumu ayırt edemiyormuş. çevre gürültüsünü de oldukça iyi kesiyormuş.

    sonuç: ilk gün bıraktığı izlenim oldukça olumlu.
    zaman geçtikçe yeniden düzenlerim.
  • kulaklık ses kalitesi olarak iyi yalnız bayağı büyük ve kalın. airpods'a göre dizayn olarak yetersiz buldum. kulağınızdan sarkıyor gibi. kulaklığı çıkarınca müzik durma özelliği vb. bu kulaklıkta da mevcut. 700 lira taban fiyatı sanırım. şahsi fikrim güzel kulaklık alınabilir fakat dizayna önem veren birisi olarak airpods benim için daha önde.
  • yurtdışında adam 50 dolara alıyor sen 330 lira oldu diye seviniyorsun
  • vergiler ile birlikte 330 lira eden kulaklık.
  • arkadaşlar hediye geldi ama kutusunu açar açmaz sağ kulaklığın ışığı yanmıyor. dolayısıyla tek kulaklık kutudayken pair oluyor cihazlarla. ben mi yanlış birşey yapıyorum yoksa sağ kulaklık arızalı mı ?

    edit: geri verdim.boşuna çözmeye uğraşmayın.her yolu denedim alet bozukmuş
    bu arada tek kulaklık kullanmama rağmen çok beğendim.bozuk olmasaydı çok severek kullanırdım ama soğudum aletten
  • tek kulaklık eşleşmemesi kronik sorunu bulunan cihaz.
    yaşadığım problemi garantisi ile çözdüm. (bkz: #97089586)
  • oldukça memnun olduğum ürün. şunun sahip olduğu özelliklerin çoğunu apple bugün apple airpods pro adı altında getirip yenilik diye kakalıyor. bilmeyenler de daha pahalı her zaman daha iyidir kafasıyla kazandıkları paralara yazık ediyorlar. dört beş altı basamaklı maaş almak fark etmez, bu fiyat aralığında f/p aranacaksa ürün bu. ha daha pahalı ürün aranacaksa çok daha hayvani f/p sahibi ürünler var, o zaman gidilir onlar alınır. ancak şöyle bir durum var, hem bluetooth hem de bt uyumlu ses codecleri daha emekleme aşamasındalar. biraz daha beklemekte yarar var.
  • edit2: kısa bir süreliğine lanetli çaylak yapıldığım için mesaj atamıyorum. kulaklık hakkındaki yorumlarım şöyle. alalı en aşağı 2 ay oldu. kablolu bir kulaklık olsa şuana kadar çoktan bozulmuştu. ancak bu kulaklık kulağa çok iyi oturmadığı için sürekli düşüyor. biraz da kaba ve büyük olduğunu hissettim. zira bir airpods taktığınız zaman tam anlamıyla kulağınıza uyum sağlıyor. bu kulaklıkta böyle bir şey söz konusu değil. ses kalitesi tatmin etmemeye başladı. çünkü solo atıldığı zaman solo çok arkada kalıyor. yani şarkının ritim gitarının tınısı solonun da üstünde oluyor. kısaca middle dengesizliği var. ses seviyesi gayet yüksek. tizde kırılmalar oluyor. şarj süresi fena değil. 2 saat kulakta dayanıyor neredeyse. kutu 2 kez şarj ediyor. kulaklığı kulağa tam otutturursanız basslar yeterli ama dediğim gibi otutturmak çok zor. bu paraya açıkçası pişman oldum. ancak gündelik işlerimde çok kolaylık sağladı. sallıyorum spor yaparken, odanın bir tarafında dolaşırken falan... inanın bu olay çok rahat. yatakta yatıp telefonumu taa 2 metre uzaklıktaki prize takıp telefon görüşmesi yapabilmek, odada dolaşırken hatta odalar arası dolaşırken telefon yanınızda olmadan müzik dinlemek çok rahat. param olsa sennheiser momentum ya da airpods pro alırım. bu da fakir airpodsu işte.
    idare ediyor mu? evet.
    çok mu memnunum? hayır.
    bir daha alır mıyım? hayır.

    ek olarak trendyoldan almayın. hepsi için konuşamam ama genelde sahte çıkıyor. imkanınız varsa benim gibi mi store'dan alın.

    edit: soru soran arkadaşlar mesaj özelliğini açsın. mesaj atamıyorum.

    mi store'dan 3-4 gün önce aldım. oldukça memnun kaldım diyebilirim. bir audiophile olarak size yorumlarımı yazıyım.

    öncelikle bu paraya alınabilecek en iyi bluetooth kulaklıklardan biri. en iyi kulaklık demiyorum çünkü daha önce denediğim sennheiser kulaklığa hayran kaldım.

    bluetooth mesafesi 5-6 metreyi bulabiliyor. ben spor salonunda telefonsuz gezerken bazen 10 metre uzaklaştığım oluyor.

    bass sesleri aşırı yüksek değil ancak oldukça yeterli. her ses ayrı ve tane tane geliyor. bu konuda dikkatinizi çekmek istiyorum özellikle. ancak tane tane gelen seslerin netliğinde bir sorun var. bateri zilleri çalınırken kulaklık bazen tizi kaldırmayıp ses çatlayabiliyor.

    konuşma kalitesi oldukça iyi. günde 3-4 saat telefonla konuşan biriyim ve bu genelde dışarıda oluyor. bazen çocuk çığlığı sesleri karşı tarafa fazla gidiyor. yani tek sorun bu.

    şarjı kulakta 2- 3 saat kutada 10 saat. şarj olma süresi 20 dk'dan daha az. kutu ise 1 saatte şarj oluyor.

    gelelim olumsuz birkaç özelliğe. kulakta duruşu kaba ve kolayca kulaktan çıkabiliyor. ayrıca şarkı değiştirme özelliği yok. noise cancelling aşırı iyi değil. yanlardaki dokunmatikleri bazen can sıkabiliyor.
  • ses senkronizasyonunun gecikmesine cozum bulabilenler varsa yesilinizi rica ederim.
  • windows 10 bilgisayarımda bluetooth bağlantısı yapamadığım kulaklık. windows 8'de kullanırken aşırı memnundum. nitekim telefondaki performansını da çok beğeniyorum. ancak şu an bilgisayarda kullanamadığım için öylece kenarda duruyor.

    windows 10'da kullanabilen var mıdır? varsa bunu nasıl yapıyor, yardımlarınızı bekliyorum.

    edit: bilgisayardaki tüm bluetooth cihazları kaldırdım. kulaklığın düğmesine de 10 saniye kadar basılı tuttum. eşleşmeyi sağlayabildim. böyle bir uyuşmazlık söz konusu değil yani.
hesabın var mı? giriş yap