• bugün itibarıyla hepsiburada üzerinden türkiye'de satışına başlanmış akıllı telefon.
  • bu kadar iyi bir telefonun ilgi görmemesi olacak şey değil.
  • günde 2 defa telefonu şarj eden birisi olarak bana ilaç olan telefondur.
    araç kullanırken o devasaa ekranı çok güzel bir şekilde navigasyon işlevi görmekte.
    aldım iyi ki aldım ,oh ne güzel ettim aldım.
  • evet 1.ayın sonundan bildiriyorum.öncelikle en çok sorulan soruya cevap vereyim büyüklük konusunda ben problem yaşamadım çünkü (bkz: sony xperia c5 ultra) kullanıcısıydım bundan önce.telefonda herhangi bir donma yaşamadım bu sürede.(bkz: nba 2k17) (bkz: gta) gibi oyunlar oynadım yine de hiçbir problem yaşamadım.şarjı en sevdiğim yanı oldu hele ki sonyden geçince ilaç gibi geldi bana.1günü rahat aşıyorum.en uzun kullanımımda oyun,instagram,twittersız sadece whatssap ve sms ile 3 günü buldu.telefonun ayarlarını istedğiniz gibi yapabiliyorsunuz herşey sizin elinizde.örneğin saat 2'de kapanıp 7'de açılsın gibi bi ayar yaptım ben 7 buçukta da alarmım çalıyo gayet güzel işimi görüyo.şüphede olan arkadaşlar mesaja teşrif etsinler cevaplayayım efendim.
  • xiaomi nin büyük ekranlı telefon serisinin ilki.
    baktığımda hakkında fazla entry olmadığını gördüm. belki ilerde almak isteyen olur veya max 2 gibi serinin devamını kullanmak isteyenler için telefonu anlatayım.

    cihazın en önemli özelliği 6.44 inç devasa ekran. tabiki zamanla bu ekrana alışıyorsunuz hatta diğer ekranlar size çok küçük ve kullanışsız gelebiliyor. eğer film-dizi izlerim, dev ekranda oyun oynarım, sosyal medyada, sözlükte vs daha iyi gezmeyi istiyorum diyorsanız bu telefon tam size göre. youtube da dolaşmak oldukça zevkli ve sözlük için biçilmiş kaftan.

    kamera gün ışığında çok iyi. videoları da aynı şekilde kaliteli çekiyor. ön kamerası da oldukça süper. ancak ışığın yetersiz olduğu yerlerde vasat. yetersiz ışıkta kamerada karıncalanma olabiliyor.

    performansta hiç bir problem yok. hiçbir uygulama, oyunda problem çıkartmadı. yoruldum deyip kasılmadı.

    pil. ah bu pil olayı çok mükemmel. önce ki telefonum lg g3 tü. bu telefona geçince nirvanaya ulaşmış gibi hissettim. oyun oynuyor, sosyal medya da geziyor ve müzik dinliyorum batarya azalmıyor efendim. 7-8 saat ekran süresini görüyorum. üstelik ısınma kesinlikle olmuyor.

    miui arayüzü çok iyi. içerisinde ki ek yazılımlarla uygulamalara erişim izni, mobil veri izni, açılış izni, arka planda çalışma izni gibi çok ince ayarlar yapılabiliyor.

    buraya kadar hep övdüm hiç mi kötü yanı yok diyeceksiniz. olmaz mı? başta belirttiğim gibi kamera ışığın az olduğu yerde kötü. ekran full hd ancak 6.44 inç ekrana 2k çözünürlük çok daha iyi olabilirdi (bataryayı etkileyebilir). kulaklık sesi rezil. bildiğin rezil. hem az hem de 5 tl lik kulaklık kalitesinde ses veriyor. bu sorunu (bkz: poweramp) ile biraz çözdüm ama istenilen kalitede değil. parmak izi okuyucusu bazen algılamayabiliyor. ithalatçı garanti olduğu için servise yolum düşerse ne gibi muamele göreceğim bilmiyorum. almak isteyip aklına soru takılan olursa yeşillendirebilirsiniz.
  • ram, mah, ve hafıza konusunda gerçekten üstün fiyat olarakta piyasanın çok çok altında bu donanmıma göre benim için tek kötü yanı birazcık kalın olması geri kalan herşeyi mükemmel.
  • afyon ve samsun bağımlılığına son veren ve telefonlara yıllarca 3-5 bin tl verdikten sonra bu kadar para vermeden de böyle bir telefon alınabileceğini anlamış bulunduğum aşık olunasi telefon. o nasıl bir pil arkadaş. şarj cihazları ile dolaşmaya son verdim. o nasıl bir parmak izi açılışı. 0.1 saniye herhalde. elim değip açıldığı oluyor. 3 gün oldu hala bitiremedim. yedek telefonumu şarj ettim. powerbank alacaktım gerekte kalmadı. çıksın da çin den haboyle bir şey arkadaş.
  • mart 2017'den beri kullandığım telefonum. 3 kez batarya değişimi bir kez arka kapak değişimi bir kez de yan ses açma tuşlarını değiştirdim. rom atıp android 11 e yükselttim. gittiği yere kadar devam.
hesabın var mı? giriş yap