• 10 dakika denedim ve fiyatına göre harika. dsp correction baya iyi çalışıyor. midsentric bir kulaklık fakat bas ve tizler dengeli. pop ve rock müzikten baya keyif alınıyor.

    10 sene önce yakın kalitede bir sennheiser için bugünün parasıyla bin liranın üzerine çıkmanız gerekiyordu. modern dünya mucizesi geldi bana prime day de 115 liraya alınca. anneme ablama falan da aldım, kaybetsen üzülmeyecek bir fiyata ses kalitesi baya iyi.

    tabi 3 bin liralık true noise cancelling sony'lerle falan kıyas değil, beni şaşırtan şey 115 liraya edinilebilen ses kalitesi. indirimsiz fiyatı 145 lira. yine iyi ama 3'er 5'er almazdım.
  • prime day'de 115 tl'ye satıldığını hatırlatarak eksikleri şöyle :

    - ses kalitesi baya kötü. (bu fiyata en tolere edilebilir eksisi bu)

    - bazı frekansları kafasına göre kısıyor. iki gitarlı partisyonları dinlerken bir an acaba bu kulaklık stereo değil mi dedim. (kabul edilemez bir şey bu)

    - ısınıyor. (kışın iyi olabilir)

    en fazla yürüyüş yaparken podcast dinlemek için kullanılabilir. diğer senaryolarda kulaklarınız üzülür.
  • hoparlör kalitesi iyi ama mikrofonunda ortam gürültü engelleme özelliği olmadığı, ortam seslerini de aldığı için telefonla konuştuğunuz kişiye işkence olan bir yanı var. zaten kulaklıkta en çok maliyet mikrofondur diye düşünüyorum.
  • başlangıç seviyesi kulaklık, bir aylık denemeden sonra daha üst seviye bir kulaklığa geçmek zorunda kaldım, eğer müzik seviyorsanız almayın.
  • gayriihtiyari iki farklı suya dayanıklılık testinden geçirdik.

    bugün sağ tekini sıcak su dolu kovaya düşürdüm. elimi soktum, yanınca hemen geri çektim. daha sonra kovayı devirdim. elime alıp hüzünle baktım. derken beni bir sevinç kapladı. ses gelmeye devam ediyordu. üflemek dışında bir şey yapmadım. aradan saatler geçti hâlâ çalışıyor.

    sol teki de geçenlerde çamaşır makinesinde yıkandı. bir gün pirinçte beklettik fakat düzelmedi.

    velhasıl, kovaya düşünce bozulmayan ama makinede kalınca bozulan kulaklık.
hesabın var mı? giriş yap