• bir aydır kullanıyorum. fue ameliyatı sonrası besin desteği olarak verdi doktor, yeni saçların çıkışını destekleyecekmiş, yan etkisi yokmuş. hadi bakalım, göreceğiz
  • tavsiye ile alınıp, birinci kutusu yarılanmış ilaçtır.

    üç kutu bitmeden herhangi bir etkisi olmayacağı söylenmektedir. birinci kutuda psikolojik olarak biraz seyreklerin azaldığı görülmüştür.
  • ilk kutuyu kullanmaya devam ederken bile seyrekleşen kısımların tekrar eskisi gibi gürleşmeye başladığı tecrübe ile sabittir. ama yukarıda da denildiği gibi daha sağlıklı sonuçlar için 3 kutuyu da bitirmek lazım.
  • dermatolog tavsiyesi ile yaklaşık 4 aydır kullanılan ancak saçta herhangi bir gurlesme sağladığı görülmediği gibi dökülmeleri azalttığı da pek söylenemez. dermatolog sonucun görülebilmesi için 6 ay kullanılması gerektiğini söylemişti. kaldı son 2 ay.

    2 yıl sonra gelen edit: 6. ay bazı olumlu etkiler görüldü kök diplerinde, alında yeni yeni saçlar çıkmaya basladı hafiften ancak birkaç ay sonra bırakınca çok saçlar daha ciddi bir dökülme başladı. sonrasında saç kendi kendini toparlayıp ilacın hiç kullanılmadan önceki haline döndü tekrar ve kendi haline bırakıldı.
  • uzun süre kullandığım ve az da olsa faydasını gördüğüm tablet. belki psikolojik de olabilir bilemiyorum ama saçlara yoğunluk kattığını söyleyenler oldu. içerik olarak iyi gibi.

    edit: bir süre ara verdikten sonra yaklaşık 4 aydır kullanıyorum günde 2 tablet. daha önce sorun yaşamamıştım ama sanırım içeriği değişmiş artık ne katıldıysa cinsel isteksizlik ve meni üretimi azaldı. benzer şikayetler var hem forumlarda hem de burada. başka bir ürün buldum bitince ona başlayacağım. daha güvenilir geldi. kerozan en azından drogsan gibi tanınmış bir ilaç üreticisi var arkasında. yine forumlarda buna geçenler çoğunlukta. umarım faydalı olur.
  • eğer saçların yakından bakmadığın sürece görülemeyecek tüyler haline geldiyse minoxil ve xpecia adlı ilaçları düzenli olarak kullanmaya başlıyorsun. fazla sex ve mastrubasyondan uzak duruyorsun, sigarayı azaltıyorsun ve bir de üstüne gidip prp li mezoterapi yaptırıyorsun.
    sonuç olarak saçların 17 yaşındaki haline dönmese bile gözle görülür bir hacim artımıyla seni kel göstermekten vazgeçiyor, özgüvenin yükseliyor tarayacak bir şeylerin oluyor. bende süreç böyle işledi tavsiye ediyorum.

    edit: imla

    edit2: ilaçlar bırakıldığı taktirde malesef saçlarınız eski haline dönüyor.
  • finasterid ihtiva eden ilaçlardaki gibi taşakları kullanım dışı bırakıp bırakmadığını merak ettiğim ilaç
  • yaklaşık 1 sene kullandığım, etkisini gözle görülür bir biçimde gördüğüm ancak son dönemde etkisini yitiren takviye ilaçdır.

    propecia kadar kuvvetli yan etkileri olmayan, takviye niteliğinde bir ilaçtır. (bkz: propecia)

    ilacı 14 ay kadar önce, saç dökülmesini yoğun yaşadığım bir dönemde kullanmaya başladım. ilk 2 ay içerisinde saç dökülmesinde ciddi azalma gördüm, o aralar günde iki tane kullanıyordum. 6-7 ay sonra ciddi biçimde saç dökülmem kesildi. 2 ay kadar önce saç dökülmesi yavaş yavaş tekrar başladı, biraz araştırma yaptığımda ilacı değiştirmemi başka takviyelere geçmemi tavsiye ettiler. biraz da onları deneyip, vücudu dinlendirip muhtemelen kullanmaya geri döneceğim.

    bu tarz ilaçlarda fiks olan bir şey, kullanmayı bıraktığın anda saç dökülmesi yeniden başlıyor. ipneliğine mi yapıyorlar yoksa ilacı bırakma da sürekli para harca diye mi bilmiyorum ama kesin doğru bu olay. ne yazık saç dökülme evresini geçene kadar, ki bu da 30-35li yaşlara kadar sürebilir, o saçları kafada tutmak istiyorsan her gün ilaç kullanmayı göze almak gerekiyor.
  • 2015 senesinde yaklaşık bir sene kullandım , önerileni günde 2 doz olmasına rağmen 1 doz kullandım. saçlarım kalınlaştı gürleşti adeta eski haline döndü 1 yıl içerisinde ama bir sorun vardı , alt takımlar iflas ediyordu ve ben aşırı kilo almaya başlamıştım.memeler çıkmaya başladı.

    anlayacağınız erkeklik elden gidiyordu. ilacı bıraktım , ağır bir body building programı ile vücüttaki etkilerini anca 1 senede atabildim. testisler ve penis 6 ayda anca eski haline geri geldi ( bir ara meni üretimi %90 a kadar durmuştu.) şimdi kelim ama en azından evlensem çoluğum çocuğum olur yani ona da şükür.
  • sınav stresi ve yapmış olduğum bilinçsizce diyet yüzünden ön saçlarım kelleşmişti. sarımsak da dahil tüm doğal yöntemleri denememe rağmen en çok bundan fayda gördüm. kelliğim tamamen geçti tabi yanında bağışıklık destekleyici immuzinc gibi takviye gıdalar da aldım ve saçlarım hem baya uzadı hemde kellik kapandı. şu an hala kullanıyorum. bence çok başarılı bir ilaç. aynı zamanda hindistan cevizi yağı da haftada bir sürüyorum dışardan desteklesin diye. kısacası baya memnun kaldım. tabi her dökülmeye iyi gelmeyebilir. hormonal dökülmelerde iyi gelmiyormuş sanırım. eğer daha güzel bir ürün bulursanız yeşillendirin.
hesabın var mı? giriş yap