• yaban domuzunu zalimce değil gayet temiz, net, ders niteliğinde avlamıştır. hayvan azılı bir erkektir ve öldüğünü dahi anlamamıştır. popülasyonu kontrol altında tutulması gereken bir hayvandır. ülkemizdeki nüfusu tam bilinmemekle birlikte milyonlarla ifade ediliyor. avcılığa karşı dik duruşunuzu bir batımda 15 -20 yavru doğurabilen, çiftçiye büyük zararlara yol açan (zararları sigorta karşılamamaktadır) bu hayvana karşı değilde geyiklerimizi, yaban keçilerimizi ve hatta dünyada bir tek türkiye'de bulunan yaban koyunlarımızı dahi yabancı avcılara satan zihniyete karşı gösterin.
  • vidyoyu izleyince farkettim ki; işin sıkıntısı adam domuzu vurmasa adam mefta. net söylüyorum.

    bir erkek yaban domuzundan bahsediyoruz* avcıyı direkt öldüremese bile kesinlikle sakat bırakırdı. orta büyüklükteki bir kurt sürüsünün avlayabileceği kadar da büyük yani. tek başına bir kurt asla yanına bile yaklaşamaz.

    ha o avcının orda ne işi var? hiç bir fikrim yok.

    ziplamayi ogrenen fil uyardı sağolsun...çiftçilerin ihbarı üzerine gitmiş avcı. neyse tarım alanlarına zararına falan girmeyeceğim. arkadaşlar anlatmış. sigorta işlemiyor, koskoca tarlayı dümdüz ediyorlar, hele hele mısır tarlasını. ha bu arada avcılığı aşağılamayın. o bizim toplayıcılıktan sonraki ikinci işimiz.

    ama gerçekten avcı biraz hıyar. domuz ölmese en iyi ihtimalle adamı biçerek kötürüm bırakırdı. direkt cepheden ve çok yakından girmiş hayvana.
  • adı üstünde yaban domuzu yabanda bulunur. biz insanoğlu olarak hem haneye tecavüz ediyor hem de ev sahibini öldürüyoruz.

    şimdi bu kendi evinde kendi halinde kimseye zarar vermeden yaşayan hayvan lanetli, kötü, haram. kendi halinde kendi yuvasında yaşayan hayvanı vuran insan ise yüce varlık değil mi?

    ben sizin amınıza koyayım!
  • videoyu yapıştırıp sonra da altına , bir konu hakkında fikri olmadan şuursuzca slogan atar nitelikte konuşan insan türünün açtığı başlıktır. populasyonu hakkında fikrin yok. ne yaptığı hakkında fikrin yok. uzatmıyım genel anlamda konudan o kadar uzaksın ki hayvanı zalimce öldürdüğünü yazıyorsun fakat yukarıda da yazıldığı gibi hayvanın öldüğünden kendisinin bile haberi yok. salise sürmüyor çünkü. bak ne güzel açıklaması da yapılmış hayvanın genel olarak ne halt ettiği ve hangi hayvanların avlanmaması gerektiğini. toplumca yeşillensek fena olmayacak..
  • oysa ki "dur yaklaşma yoksa vururum" diye 3 kez ikaz etmesi gerekiyordu.
    kural ihlali var. bu bölümün baştan oynanması gerekiyor.
  • popülasyon kontrolü bahanesiyle savunulan adam. mesela evdeki sineklerin popülasyonunu azaltırken zevk almazsınız. yabani otları yolarken zevk almazsınız. zevk için bir canlının hayatına son vermek ca-ni-lik-tir.
  • cinsel sorunları olan adam.gece yatakta sıkmayı beceremediği domdom kurşunun acısını büyük bir hazla domuzdan çıkarıyor.

    öldürürken yaşadığı bu orgazmik zevk ne lan.çıkan bögürtüleri duyunca ilk anda domuzdan geliyor sandım.zararlı veya değil nihayetinde bir canlı öldürüyosun amk..edebinle öldür.muhtemelen öldürdüğün canlı da tıpkı senin gibi yavrularına yiyecek arama derdinde.
  • ülkemizde nüfusu milyonlarla ifade diliyormuş vay anasını sayım yaptılar heralde. onu bilmiyorum da bu ülkede yaban hayatına düşman milyonların yaşadığından eminim. o hayvanın popülasyonunu kontrol etmek sana mı düştü sen kimsin doğada neyin popülasyonu ne kadar olacak sen mi karar veriyorsun. ulan doğaya senin türünden daha fazla zarar veren başka canlı türü mü var. asıl senin popülasyonun kontrol altına alınsa bütün doğal dengeler normale döner hatta doğadan seni komple çıkarsak doğanın dengesi hiçbir şekilde bozulmadan fabrika ayarlarına geri döner. te allahım ya akıl fikir.
  • ülke yönetsem avcılığı tamamen yasaklarım. para cezası değil hapis cezası veririm. yemeyeceği bir hayvanı sırf zevk için öldüren insan hasta ruhlu bir insandır.
  • allah belanızı versin avcılık eskiden karın doyurmak için yapılan birşeydi şimdi zevk
    adamın vurduktan sonraki mutluluğuna bak bir kere daha insanlıktan nefret ettim.

    vuran adamın bundan sonraki yaşamında aile sahibi domuz olması dileğiyle..
hesabın var mı? giriş yap