• rahmetli gok yeleli bozkurt'un muhteşem karizmasıyla gerçeğe dönüştürdüğü geyik.

    (bkz: toprağı bol olsun)
  • geyik değil gerçektir*. mesela elinde bira sekiz erkek toplanıp yaptığın lenin, sosyalizm ardından göt meme vb. rusya odaklı muhabbetler onlar için bulunmaz nimet.

    söyle ki ; dediklerine göre* çevrelerindeki rus erkeklerinin çoğu türk kızı zihniyetli insanlarmış. tabi ivan drago hariç. ona laf ettirmem. neyse sözlükteki türk kızı geyiği var ya hah onun benzeri orada rus erkeği olarak yapılırmış. niye? çünkü talep fazla. orada çoğu zaman erkek seçici konumda. hatta trip bile atanlar var. doğal olarak kızlar içlerinden geldiği gibi yaklaşamıyor erkeklere. cinselliği zaten bir ödül olarak değil bir ihtiyaç, eğlence olarak görüyorlar. geriye kalıyor karşılıklı dürüstlük ve güven. öyle kasmaya falan gerek yok. kız ''ayy beni sikcekler'' diye düşünmüyor. ben eğleniyorum, gülüyorum olursa yaşarım bişeyler daha fazla eğlenirim diye düşünüyor. biz boşuna demiyoruz türk kızları gitsin rus kızları gelsin diye.

    içimdekileri tamamen dökemedim ve belki laps diye ayrıntısız anlattım. daha fazla anlatırdım. belki editlerim.

    edit: şimdi bizim kızlarımız aauu yapacak. ''ama onlar hamarat değil'', '' çok anlayışsızlar'', ''ama örf, adet'' diye. toplayın bütün argümanlarınızı çürüteyim.

    edit2: irina shayk gibilerini kastetmedim. o gibiler çorbadan ve bu genellemeye girmezler.
  • genellemeler yanıltıcı olabiliyor ancak çevremde gözlemlediğim durum şudur:türkiye'de erkek sahiplenmeyi,korumayı ve kollamayı bir görev olarak addediyor ya işte özellikle batı kültürüne aşina olan kadınların ilgisini çekiyor bu...
    bu alaka belki farklı olana duyulan ilgi de olabilir.
  • rusya'dan sesleniyorum öyle bir şey yok arkadaşlar. cüzdanlara sahip çıkın siz yine.

    tanım: aynen, geyiktir.
  • doğru olabilir. geçen gün arkadaşlarla poliglot kafeye gittik. tatyana, natalya, irina, sergey ve ben. neyse efenim masanın en enteresan tipi benim. kızlar başladı sorular sormaya. kemer'e gitmiş birisi. az biraz türkiye'yi tanıyor. yemekler çok güzel falan konuşuyoruz. sergey arada atlayıp işi geyiğe vurmak istiyor ama tatyana onu ikaz ediyor ha bire. dur bak bu enteresan bir konu diye. sonra sergey başladı bozuk aksanıyla "yusuf tatyana laykıs yu hehe" neyse biraz daha devam ettik ülkemizi gururla anlatmaya. tatyana evli imiş bu arada orda öğrendim. kız "erken evlenmişim ben" demesin mi? türkiye'de olsa kan çıkardı. *

    yine türk erkeklerine bayılan başka bir kız biliyorum. bizim türkler sırayla atladılar buna. sonuç birisinin göbek deliğinden diz kapağına kadar kabarcıklar olmuş, derisi dökülmüş, diğerinin ise yüzünde aynı şekilde. bunu ben görmedim ama oda arkadaşlarım bahsediyordu.

    ayrıca tarzanca rusçasıyla fıstık gibi rus kızıyla evlenen bir abiyle tanıştım burada (rusyada) bayılıyor olabilirler. önemli olan doğru yabancıyı bulmak diyelim.
  • türk medyasındaki tıklamalı galeri devriminden önceki yıllardan kalan bir kara gün klişedir.

    nasıl ki patlıcan sezonu açıldığında, anneler kış için konserve yapmaya başlar; gazetelerde de turizm sezonunun açılması ile birlikte, akdeniz sahillerinde kara gün için fotoğraf çekimleri başlar. turist kızlar, tercihan üstüz kızların fotoları biriktirilir.

    peki medyanın kara günü nedir?

    efenim şöyle açıklayayım:

    cumartesi günü er ve erbaşların çarşı izni günüdür.

    sex sells prensibi gereği cumartesi günü çıkacak olan gazetenin her tarafı meme-popo fotoları ile doldurulur.

    üzgün kaslı'nın yanındaki mutsuz taş hatun, sanatı için soyunanlar, jennifer lopez'in poposu bu liste böyle uzar gider.

    ama öyle bir an gelir ki meryem üzerli tükenmişlik sendromu yaşarsınız. artık daha fazla meme bulamazsınız.

    işte medyanın kara günü budur.

    o an imdadınıza helga yetişir. çakarsınız helga fotosunu yazarsınız altına türk erkekleri muhteşem

    buna inanan şuna da inandı:

    anadol'un kaportasını yiyen inek

    arkadaş hiç inek fiberglas çiğneyebilir mi?

    ama bunlar adile teyzeli naif günler imiş.

    şimdi şunlara inanıyoruz:

    hayırsever iş adamı

    inek sesinden bakan konuşması montajlama

    montaj dublaj

    paralellerin komplosu
  • türk kadınları türk erkeğini beğenmiyorken nasıl olurda yabancılar beğenir anlamak mümkün değil. hele italyan kadınlar hiç mümkün değil. gerçekten geyiktir ya da fahişe yabancı kadınlar sözde begeniyor olabilir mesleğinden ötürü "para için sana katlanıyorum aslında tiksiniyorum" diyemez ya. doğruluk payı elbette vardır ama doğru olan bu değil (erkek-ler)
  • türk kadınları daha hala ikinci planda olduğu için yabancı erkek peşinden koşamıyor. koşsa orospu olur zaten gelgelelim bunu erkek yapınca çok hoş. türk kadınını nasıl sevsin elin italyanı? erkekler sosyal olabiliyor on üçünde kuku avına çıkıyorlar kukusunu sevdikleri kizlara orospu diyorlar verenede vermeyenede orospu diyorlar. (onların söylemi ile) ışte türk kadınlarını yabancı erkekler sevemez ki. kadınlar zaten sevemez yasak. zalımsın dünya.
hesabın var mı? giriş yap