• amaç nedir anlamadım. armine midir ne markadır. bulmuşlar sarışın mavi gözlü bir slav manken, giydirmişler başörtüsünü sergiliyorlar uluorta. yıllardır aynı. amaç ne yani?
  • hiçbir yeri görünmeyen bir kadından bile, - oo mavi gözlü sarışın slav manken- diyerek tahrik olabilecek zihniyeti ele veren başlık. ya hu kadının hiçbir yeri görünmüyor, ne teşhiri? dışarıya da çıkma o zaman, peçesiz dolaşmayan her kadın da kendini teşhir ediyor demek ki.

    ha başlık kendi içinde, muhafazakarım diyenlerin çelişkilerini ortaya çıkarmıştır o ayrı. misal, bu şirketin başındakiler muhafazakar bir kimlikle bu işi yapmaktadır ama mankenlerle iş yapmak durumunda kalırlar :)) hayat işte :)) sorsan belki de haremlik-selamlık derler, aman kadının saçı görünmesin derler :)) zanda da bulunmayalım tabi, belki de demezler bunları :)) demiyorlarsa, çelişki yok :))

    edit: islam dininde peçe yoktur, yüzünü gösteren bir kadın da kendini teşhir etmiş olmaz.
    kadının kimliğini elinden alamayacaksınız. üstelik allah, ayetinde kadının ''tanınmasından'' bile bahseder, yani gizlenmesinden değil. (ahzab 59)

    her yeri kapalı, sadece yüzü görünen kadına bile, kendini teşhir etti diyebilen zihniyete, gel de anlat tabi, ama gerçekte başörtüsü takmayan kadın da kendisini teşhir etmez, zira islam'da başörtüsü şartı yoktur. #79334037

    makyaj yapamaz vs gibi şeyler de tamamen, kuran dışı yorumlara ve uydurmalara (hadislere-peygamber dedi diye atılan iftiralara) dayanır.
hesabın var mı? giriş yap