• özellikle şu beş kral savaşı zamanı, zedelenmesinden epey korktuğum süreçtir.

    şimdi: kuzey'de yıllarca ezilmiş, hor görülmüş bir yabanıl ahalisi var. biliyorum: starkist faşist statükocu bazılarının umrunda değil oradaki insanların döktükleri yaşlar, çünkü yıllardır bedel ödeyen bir yabanıl insanı var ki çektiği cefa hala bitmedi.

    soğuk diyoruz, krallık bize bakmıyor, ihmal ediyor diyoruz yok. starkistlerin umrunda mı ? onlar hala beyinlerindeki militar kafesin kapısını aralayıp dünya'ya bakamıyorlar.

    sağolsun joffrey ile bir sürece girilmişti. bakın joffrey iyidir kötüdür, evet kötü şeyleri var, biz de tasvip etmiyoruz demokratlar, liberaller, eşitlikçiler ve hümanistler olarak, ama attığı olumlu adımları da görmemezlik edemeyiz.

    evet bir süreç devam ediyor. starkistlerin inadına da devam edecek: yıllarca bize stark hanedanı'nın o köhne 'winter is coming' mottosunu söylettiniz. yetti artık. yeter ! özgür insanlarız biz. haklarımızı alacağız. gerekirse joffrey'le, ama alacağız.

    diyorlar ki lannister zihniyetiyle iş birliği yapılır mı ? evet kardeşim. yapılır. biz çok ezildik tamam mı ? artık buna bir dur demek istiyoruz ve bildiğiniz gibi siyaset kirli bir oyundur ve yapacak pek de bir şey yok. ne yapacaktık ? faşist statükocu eddard'dan mı yardım dilenecektik ?

    he diyorlar ki vahşisiniz, thenn'lerle, devlerle yaşıyorsunuz, katliam zulüm talan yapıyorsunuz. siz hiç ezildiniz mi ? hiç yabanıl oldunuz mu ? hiç kışın soğuğunda kürkten başka sarılacak hiçbir şeyinizin olmadığı anlar yaşadınız mı ? bilemezsiniz.

    hadi başka kapıya. sizin adayınız faşist stannis'e de bizim oyumuz moyumuz yok. gümbür gümbür geliyoruz.

    biji serok mance.

    edit: bazı starkist faşist statükocu zihniyetlerce durdurulmaya çalışılan süreçtir.
  • ılk ciddi orduyşa karşı karşıya gelince kuyruğunu kıstıran adamlar burada haktan hukuktan bahsetmesin.

    adam akıllı hakkınızı aramayı düşündünüz mü? yok... aşağı indiniz yaktınız yıktınız, katlettiniz onca insanı.

    ınsan yediniz lan amk. ınsan...
  • (bkz: #44461098) iğrenç westeros zihniyetinin, baratheon ocaklarının, starkların ikna odalarında yetiştirdiği o gözünü kan bürümüş vahşi canavarlarca katil adledilen hukuk mücadelesi veren insanların özgürlüklerine kavuşacakları süreçtir.

    asıl katilin kim olduğunu iyi biliyoruz, kocaman kılıçlarla insanların kafalarını ağaç keser gibi kestiğiniz günler bitti.
  • akgezerler de böyle bir pazarlığın içinde olmayız diyerek sürecin karşısında bildik kafatasçı tavrını korumuşlardır. kaldı ki kendileri full kemiktir zaten, yıllardır fosil fosil gezinirler ortalarda.
  • ey khaleesi dön kingslanding'e bitsin bu hasretlik diye katıldığım süreç.
  • yalanmış ...

    beş kuruş vermeden ağaç kesip yakıyormuşuz, bak bak bak. starkist bebelere bak hele.

    demokrasi isterken thenn'le, mance ile işimiz neymiş.

    demiyor ki, yıllarca biz sizin çoluğunuzu çocuğunuzu duvar'dan içeri sokmak şöyle dursun, kışın o soğuğunda bunlar açlar mı toklar mı bile demedik. ak yürüyen yobazları bunlara dokunur mu, saldırır mı demedik ... sizde bu özeleştiriyi yapabilecek dirayet nerdee ...

    thenn'ler sizden daha insanlar be. hiç değilse biz ne yiyorsak onu yiyor (arada insan da yiyorlar ama olsun, bu da onların kültürel hakkı ve rengi, saygı duyuyoruz) ne giyiyorsak onu giyiyorlar.

    ne oldu ? lannisterlar hakkınızdan gelince şimdi ne yazacağınızı şaşırdınız, çekemiyorsunuz değil mi süreci ?

    çünkü yüzlerce yıldır uyguladığınız faşist politikalara bir son veriyoruz.

    'winter is coming' diye o soğukta ayazda bağırttığınız, ezber yaptırdığınız çocuklarız biz !

    biji serok mance ! biji ygritte hewal ! biji tormund hewal !
  • şimdi de stannis denen faşistle baltalamaya çalışıyor pis starkistler.

    starkizm bir kişilik bozukluğudur.
  • bizleri westeros gibi biryere benzeten yabanıl görünce duygulandım bir anda, fakat bence daha çok reek karakterine benziyoruz be knk.
    başımızda bir ramsey var ve biz de birer reek.
  • yabanılların white walkerların gazabına uğraması ve bu konuda lannisterlardan yardım görememesi üzerine zaaaaaa diye etrafı yakıp yıkmaları ile son bulmuştur. starklar da bu arada yan yatarak üzüm yemekle meşguldürler. demek ki neymiş şekerler? domuzdan post cofriden dost olmaz.
hesabın var mı? giriş yap