• istanbul belediyesi el değiştirince başlayacağından korktuğum için şimdiden stokladığım ürünleri almak için oluşacak kuyruklardır.

    biraz da çöp kokuyor sanki etraf bilemedim...

    şaka bir yana, bu fırsatı iyi değerlendirerek, iyi hizmet edilmeli, bütün mesnetsiz argümanları çürütmeli, ülkenin yeniden istişare düzenine geri dönmesini sağlamalısınız.

    çok sevindik sn. imamoğlu. umutlandık. umutlarımızı kişisel hırslarınız uğruna heba etmeyin. ne engel varsa halkla birlikte aşarız. bize dürüst olun yeter. buna sn. cumhurbaşkanı da dahil. hangi dış mihrak ne yapıyorsa bize anlatın sn. cumhurbaşkanı. herkesi dinleyin, halkın tamamını kucaklayın. biz bunları da aşarız.
  • çevremde gördüğüm insanlar evine yağ, un ve tüp stoklamaya başladı. ilgili şirketlerde çalışanlar watsapp üzerinden zamları gelmeden önce yakınlarına haber veriyor ki zam gelmeden alabilsinler. evinde 3-4 tüp olan vatandaş var, kışı geçirememe korkusu içindeler.

    akp'nin başakşehir burjuvazisi ve bankamatik memurları için hayat güllük gülistanlık ama halkın hâli hâl değil.

    fakirlik için tek referansı kuyruk olanlar bu yaşananların anlamını çözecek zeka kapasitesinden yoksun ama şu anki durum yetmişlerdeki gibi piyasaya mal arzı problemi değil. şu anki sorun piyasaya arz edilmiş malı alacak paranın olmaması problemi.

    akp iktidarı bu globalleşme, bu teknoloji çağında ülkeyi adım adım yetmişlerin bile gerisine götürmek üzere. ama elbette başakşehir burjuvazisine göre hepsi yalan; tek gerçek var "millet namkör namkör".

    tanım: petrol kriziyle daralan dünya ticaret hacminin üzerine türkiye'nin yediği ambargo da eklenince yaşanmış, hafızalarda yer etmiş, türkiye'nin birkaç yıllık döneminde görülen arz problemi kaynaklı kuyruklardır.
hesabın var mı? giriş yap