• bu sene iyiden iyiye görmeye başladığımız laylonların mağazalarda falan genel olarak kullanılan ismi..

    valla, sarı balıkçı çizmelerinin neredeyse aynısı bunlar..
    vefakat gayet makul ve kullanışlı oldukları inancına kapıldım... zira, ayakların ıslanmasını engelliyo işte daa nolsun..
    ama terleme falan yapar mı onu merak ediyorum..
    alcam bugün bi çift..

    burda da örnek fötoları mevcut bakın..
    1
    2
    3
  • -la hamdi, bizim çizmeler moda olmuş
    +tabi mahmut abi, ülkenin her yeri şantiye gibi oldu. insanlara hak vermek lazım...
  • (bkz: lastik çizme)
  • içi lüflonlu, dışı laylon olsun, ayağımı terletmesin diye az evvel edindim twigy marka bi tanesinden..

    bu kış, uludağda kayak yapmak yerine, elinde viski kadehi, otel içerisinde, aslanyelesi saçlarıyla dolaşan ahu tuğba olucam..

    şöyle ki...
  • şu çizmeleri giyen kadınların - ki çok büyük bir kısmı dahil edebilirim- anlıyoruz ki kendi akılları, kendi düşünceleri, zevkleri yok.

    yıllardır inşaat işçilerinin, itfaiyecilerin giydiği çizmeler değil mi lan bunlar? üç sene önce her hangi bir moda meraklısı kadına tamamen iyi niyetle, "al bunu giy de ayakların ıslanmasın" diye versen bu çizmelerden, yol ortasında ağzına sıçardı senin. ama şimdi kendi üstüne para verip giyiyor. bi de çakal gibi sarı renklisi de yok bu çizmelerin. en azından ben görmedim daha. farkındalar da yani ürünün ne olduğunun. giyiyoruz ama sarı olanlarından, orjinalinden farklı bunlar, aynısı değil ki der gibi. vay be.

    hayır bu yeni birşey de değil. yıllardır iğrenç şeyler giyiyorsunuz. bilekli sandaletten tut da ayı ayağı ugg'a kadar. ama hepsi bi nebze yeni kreasyondu, daha önce alışık olunmayan şeylerdi**. şimdi önümüzdeki yaza şehir ortasında çarıkla gezip, içinizdeki kırsalı da canlandırırsınız siz.
  • dünün lağımcı çizmesi bugünün de lağımcı çizmesidir. bana kimse bunun güzel olduğunu kabul ettiremez arkadaş. laylon * mu lan o belli değil. hee ne zaman çöpçü eldivenleri de popüler olur, o zaman severim bebek.
  • (bkz: esem panda)
  • şiddetli yağmurlar için şöyle bir modeli üretilmiştir: http://goo.gl/3phw
  • ilk çıktığı zamanlar "amele çizmesi" adı altında bahsedilerek giyilmeyen ve giyenlerin ezildiği muhteşem bir ayakkabıdır.yağmurdan filan korur iyidir hoştur da ayağı hiç sıcak tutmaz.buz gibi dolaşırsınız.
  • küçükken vardı benim bundan bir çift. böyle içi kürklü, dışında he-man, general dankın ve atılgan poz vermiş. her adım attığımda foşur foşur sesler çıkardı. bir bakıyorum millet bunları giymeye başlamış. nereden nereye di mi güntekin?
hesabın var mı? giriş yap