• bakmalara doyamayacağınız ve bünyede pamuklara sarma isteği oluşturan güzel kadın.

    erkek adamın bile makyaj videosu izleme sebebi.

    gönüllerin premsesi.
  • son zamanlarda youtubeda rastladığım ve aşırı tatlı bulduğum bir youtuber. asıl mesleği ise yazılım mühendisliğidir. şahsen ben sempatisine bayıldım ve bana kalırsa videoları, yaptığı makyajlar da gayet iyi.
  • daha önce uludağ ve twitterda üretim cini nickiyle yazdığı seksist yazıları nedeniyle süslü sözlükte linç edilmeye başlanmış youtuber. beni iki kere şaşırttı, birincisi, kanalının adını ilk başta üretim cini olarak açması, ayni nick ile yazdığı saçma entrylerin ortaya çıkma ihtimalini dusunemeyisi ve bu hatun kızımızin yazılım mühendisi olmasi. bunca zaman çıkmadığı garip olmuş. youtube kanalında sadece makyajdan bahsetse muhtemelen kimsenin umrunda olmayacaktı yazdıkları ama yeni bir 'kadınları siniflandiriyorsun' tartışması üzerine 'hayır en feminist benim, size dava açarım' nidalarıyla açıklama yaptıktan sonra bunlar ortaya çıkıyorsa bir sıkıntı vardır yağmur. ikinci şaşırdığım nokta ise yazdıklarının hiçbir zeka piriltasi, eleştiri, kadınları aşağılıyor gibi görünüp kadın nefretini eleştirme vs. içermemesi. hani trolluk falan diyor da o yüzden belirteyim dedim. ayıp etmiş. üzmüştür. instagramdan yaptığı açıklamayla sıvamıştır. tavsiyem insanları bosversin kendisiyle bir hesaplaşma yaşasın, dönemin trendlerine değil de gerçekten kendi seçtiği için öyle olsun, rüzgar nereden eserse oraya savrulmasin. bence.
  • beyaz tenli yutupçu bir abla.

    şimdi gelelim yapılan haksızlığa: hatun yıllar önce benim de tasvip etmediğim bir trolllük macerası yaşamış uludağ'da. bunu öğrenen düşman kitle de entryleri okuyup okuyup vurmaya başlamış.

    peki haksızlık bunun neresinde?

    şöyle ki, on yıl öncesinden bahsediyoruz. kimin o yaşlarda karakteri oturmuştu? kim saçmalamadı? kim yanlış yapmadı?

    yaptık hala da yapıyoruz. kendimden basit bir örnek, üniversite üçüncü sınıfta dahi askerlik vatan borcu der bedelli lafı açılınca, çıksa da giderim doğru bulmuyorum, derdim. güler misin ağlar mısın?

    neyse. demem o ki bu hatunun hukuken bile zaman aşımına uğrayacak, kimsenin önemsemeyeceği ve hatırlamayacağı sözleri yazıya dökülmüş olduğu için böyle üzerine gitmeler falan komik.

    bir insanı on yıl önce, neredeyse ergenken yazdıklarıyla yargılamak nefretin aciz bir şekilde dışavurumundan başka bir şey değil.
  • tavır ve tarz olarak fazla benzemiyor, ama yüz, diksiyon, beden dili ve sosyo-ekonomik özellikleri olarak gaye su akyol'a o kadar benzettim ki sosyal sınıf ile dış özellikler arasındaki genetik bağın daha çok kurcalanması gerektiğine emin oldum.
  • mühendis kızlara öyle böyle diyenlere cevap niteliğinde bir ablamız. önerdiği saç ürünlerini ve bunları seçerken dikkat ettiği şeyleri görünce takipledim kendisini.
    kullandığı bazı ürünleri ben de kullanıyorum, uzun zamandır saçlarıma pek dikkat etmiyordum ama videoları motive etti biraz beni.

    istek video da yapayım: sadece saç konusunda değil makyaj konusunda da tavsiye verirse süper olur özellikle kendisine uyguladığı teknikler.

    (bir de burayı okuyorsan saçların yandıktan sonra kestirdiğin kısacık model bile çok yakışmış*)
  • ingilizce tavsiye videosu sayesinde görüp, youtube'dan düzenli olarak takip ettiğim nadir youtuber'lardan birisi iyi bir hanımefendi. çok saygıdeğer ve iyi bir insan olduğundan şüphem yok. kendisini şans eseri normal hayatta gördüm ve yanına gittim. o kadar iyi karşıladı ki gerçekten bir kez daha anladım sosyal medya sayesinde ne kadar iyi insanlar tanıdığımızı. buradan kucak dolusu sevgiler ona.))
  • ilginç youtuber. hiç öyle bir sonum olmamasına rağmen meraktan eski sevgiliyi unutmak videosunu izledim. çözüm olarak umut sarıkaya okuyun dedi. bir de onun montla sıç vardı dedi falan. * bir de videonun sonlarına doğru eski sevgiliniz falan sizi tehdit ediyorsa, hemen savcılığa başvurun dedi. bir de bu konuda 15 yaşında bir takipçisi sorun yaşamış, ona yardımcı olmuş, böyle bir şey yaşarsanız bana ulaşabilirsiniz dedi. takdir ettim gerçekten. boş beleş biri değil, çok belli.
  • tarzını ve kendisini 2008 den beri bildiğim eski yazar, yeni yutubır.

    bakın insanlar trollük yapabilir, insanlar düzenle, başkasının düğün videosuyla, işte bişiylerle dalga geçebilir, insanlar komik şeyler söyleyebilir, ağlar güler, serseri34 diye mail hesabı alabilir falan filan.

    eğlendi, güldü bitti gitti şimdi ciddi bir şey yapıyor şurda herkes bi sessiz olsun duyamıyoruz y... pardon.

    eski entrylerinin çıkacağından korkmadı mı filan demişsiniz ya, niye korksun ki eğlendik bitti gitti çok da güzel yazardı, mmmuuah.

    şimdi yaaamur, beni merak ettin mi kim bu kimm diye hı? :(
  • bugün saat 17:30 civarı bahçıvan kot tulumuyla istiklal caddesinde görülmüştür.
hesabın var mı? giriş yap