• yagmurda kosmak ozgurluktur
  • bastırılmış*, küçük odalara* sıkıştırılmış insanın zincirlerini kırmasına yarayabilecek acele yapılan eylem. akla geldiği an gerçege dönüştürülmelidir. ele ilk gelen ince bir t shirt ve sandaletler kapılıp direkt yola fırlanmalıdır. yagan ankara nın bahar yagmuruysa bardaktan boşanırcasına yagar; bir saniye bile zaman kaybetmeden koşmaya başlanmalıdır*. kuvvetli esen rüzgarla kişi zonk diye kendine gelir*. ne hoş ne rahatlatıcı bir duygudur. bir de ayaklardan sandaletler çıkarılıp yalınayak çimlerde* koşturmaya başlanılırsa tüm elektrik topraga devredilmiş olur. böylelikle ilerki saatler için güdülenmenin maksimuma ulaşma şansı arttırılmıştır*. her ne kadar böle delicesine yagan yagmurda aklı olan hiçbir insan dışarı cıkmaz dense de; çıkmış olanların yargılayıcı, irdeleyici bakışlarını çekme ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır.
    gerisi sıcak bir duş...
  • koşu zamanı yağmurlu bir güne denk geldiğinde, azimli kişinin yaptığı eylem. gayet de eğlencelidir. terlemek sorun olmaz. yüzden akan damlalar ise ayrı bir lezzetlidir. 45dk nasıl geçmiş anlamazsınız bile.
  • nasrettin hoca fıkrasına konu olan eylem....
  • ahmak ıslatana eşlik edenleri ayrı tutalım, özgür ruhlar klasmanında yarışanlardan oluşan fikstür.
  • en depar sıcaklık. "böbrekler seni söyler"...
  • psikiyatristle yapılan görüşme sonucu, asıl delinin psikiyatrist olduğuna karar verdiğim bir gün yaptığım süper aktivite.. herkesi ve herşeyi (kendim dahil) ıslatarak koşmak, peşinizden gelen anne babayı ıslatmak gibi süper şeyleri yapmanıza olanak tanır; yağmurda koşmak..
    bütün ıslanmanıza ve suyun rahatlatıcı etkisine rağmen, öfke geçmeyebilir ama bazen..
    her yer küçük göletlerdir, koşarken birine zıplarsınız ve 100 metre derinliği olmasını umarsınız, ama istanbul işte malesef hala belediyeler o kadar derin çukur kazmıyor ki; şöyle ağız tadıyla şehir içi bi balıklama dalış yapalım.. ve bi daha da ordan çıkmayalım...
  • bir sinema klisesi. kosan insan ya bir yerden -aglayarak- kacmalı,ya da hayatının askı oldugunu dusundugu kisiye dogru -eger o kisi onu bekliyorsa aglama ve gulumseme arasında giderek,yok eger az once "olm sen okuzun onde gidenisin" deyip reddetmisse aglayarak- ilerlemeli. ayrıyetten, kesinlikle kışın,kasvetli bir yagmurda yapılmalı bu eylem.
hesabın var mı? giriş yap