• en aptalca fikir yapılanmalarından biri bu. neymiş efendim yahudiler dünyayı yönetiyormuş, israil'in amacı şuymuş. bunlar her yeri ele geçiriyormuş. savaş çıkartıp, ekonomi sağlıyorlarmış. amerika'yı bunlar yönlendiriyormuş, istklal caddesindeki tüm dükkanlar yahudilerinmiş, izmir'in zenginleri bunlarmış.

    la olm manyak mısınız lan.. madem öyle yönetilmeyin. çıkın siz yönetin çarkına sıçtığımın dünyasını.

    büyük resmi görmeye gelince görüyorsunuz da niye sazı elinize alıp siz çalmıyorsunuz? elinize yapışan mı var? yok. laf bok atıp, bahane bulmaya gelince sabaha kadar dans. he israil yapıyor herşeyi.

    bi de o değil de madem dünyayı yahudiler yönetiyor, topluca geçelim yahudiliğe, artık nasıl kutsayacaklar, nasıl kılıfına uyduracaklarsa ülkece yahudi olalım. biraz da biz pis pis gülelim tavuk budu yerken.
  • adamlar taşın altına ellerini koymuş. daha ne yapsınlar? hayır yani kim yönetsin? daha iyi bir öneriniz mi var?
  • çalıyorlar ama çalışıyorlar hem yahudiler yönetmezse kim yönetecek qılışdar mı?
  • sanki kendileri istediler. siz talip olaydınız?! lafa gelince osmanlı mosmanlı bık bık! uygulamaya gelince kahrolsun yağudiler :)
  • bir geri zekalı davranışıdır.. sanırsın gerine gerine bilmem kaç yüz yıl boyunca dünyaya hükmetti osmanlı diye anlatanlar da bunlar değil. o osmanlı zaten hep barış elçisi olarak ihlak etti o toprakları..
  • doları abd merkez bankasının basmadığını, yahudilerin ve dış mihrakların bastığını bugün eniştemden öğrendim. mutsuzum sözlük
hesabın var mı? giriş yap