• bu akşam yalova merkezindeki heykelde, küçük büfe'nin içinde, sigara içerek büfeciyle konuştuğunu görünce daha bir ısındığım belediye başkanı. 5 metrekarede bir o, bir büfeci, dört raf da dergi var. bugün bana helal olsun dedirtti.
  • yalova'yı akp'den kurtarmak vaadleriyle belediye başkanı seçilip, 2 yıl sonrasında partisinden istifa edip akp'yi desteklemeye karar veren yalova belediye başkanı. umarım yalova halkını kandıranların çöküşünü en kısa zamanda görürüz.
  • 1999 depreminde yaptigi binada 8 kisinin ölumune neden olduktan sonra -kaçan-, evet kaçan, sonra teslim olup cezaevine koyulan bugunun yalova belediyesi baskani. saglam evlerin de yikilidigina sahit oldum memleketim adapazarinda, ama saglam oldugunu bildigi evinin yikilmasi sonucu kaçani gormedim. kaçan birine oy verebilen yalovalilara selam ediyor, ayni kisinin imzasiyla insa edilecek 4 ve daha fazla katli evlerinde mutluluklar diliyorum. hem de 17 agustosta..
  • akp'ye geçişi il başkanı tarafından doğrulanmış:

    http://www.cnnturk.com/…ransfer/696515.0/index.html
  • gün itibarıyla resmen yalova'nın en büyük döneğidir. yalova'yı akp'den kurtarmak vaadleriyle belediye başkanı seçilip, akp'ye geçmiştir.

    http://www.cnnturk.com/…katildi/697084.0/index.html

    edit: gg olur diye ispiyonlanmış.

    tdk'ya göre dönek: (sıfat) inanç ve düşüncesini değiştiren, sözüne güvenilmeyen, caygın, kaypak (kimse)

    yakup koçal da yaklaşık 20 bin kişiye verdiği sözünden dönmüştür. sözüne güvenilmez.

    http://secim.haberler.com/2009/sonuc.asp?il=yalova
  • kendisi tam bir makyevelisttir. rüzgar nereden eserse, o an çıkarı neyi gerektiriyorsa o olur. atatürkçü mü olması gerekiyor, en kral atatürkçü o olur. kürtçü mü olması gerekiyor, en has kürt o olur. ulusalcı mı olması gerekiyor, ulusalcıların * lideriyle kol kola poz verir. fethullahçı mı olması gerekiyor, atlar gider amerika'ya, icazet alır. yıllardır, yalova'ya tüm sülalesiyle, siyasi anlamda sahip olmaya çalışıyor ve başarıyor da. yanında, dibinde bir sürü madrabaz adam var. seçim sürecini onlarla yönetir. ama halk o adamlara tepki gösterdiği için seçim zamanı ortaya çıkarmaz, kazandıktan sonra ortaya çıkarır, görev verir, seçimler yaklaşınca yine saklar. 99 depreminde, yapımında katkısı olduğu binalar yıkıldığında, kaçan da o dur. ama en önemlisi, her türk insanı gibi gibi, yalova insanı da balık hafızasına sahiptir. akp'ye katılarak, muhtemelen önümüzdeki seçimler de, bir 4 sene daha yalova'ya belediye başkanlığı yapacaktır.

    `not:` son belediye başkanlığı seçiminde, belediyede hizmet vermek için ille de iktidar partisi mensubu olmanın gerekli olmadığını, bağımsız ya da muhalefetten bir partinin başkanı olarak da, bir çok şeyi yapabileceğini söylemiştir. önümüzdeki seçimlerde de, muhtemelen, hizmet için iktidar partisinin ne kadar gerekli olduğunu anlatacaktır.
  • çok tatlı bir insan.
  • dışı eli yakar, içi beni dile kolay. kökeni rize olsa da kendisi 1958 yılında yalova'da doğmuştur. 55 yıldır yalova'da yaşayan bu adam isterse kenya kökenli olsun. mesela şahsen ben de çankırı kökenliyim. insanlar şanssız doğabiliyor. lütfen kırıcı olmayalım.
  • seçim dönemi boyunca belediye imkanlarıyla yaptığı bazı yemek harcamaları şöyle:

    https://www.facebook.com/…nti/posts/386053658203131

    o dur-durak bilmeyen itirazlar boşa değil tabi.

    şu da bonus olsun: "belediyeye" 3000 seccade
  • 21 nisan 2014 akşamı flash tv haber bülteninde, yemek faturalarının 7-8 aylık döneme ait olduğunu iddia eden yalova eski belediye başkanı.
    eğer iddia doğruysa yemek firmaları hem kdv hem de gelir-kurumlar vergisi kaçırıyor demektir. eğer iddia yanlışsa (yalansa) zaten söyleyecek pek bişey yok.
hesabın var mı? giriş yap