yalancılar ve mumları
-
mistresses dizisinin uyarlaması. fox tv'nin entrikalara doyacağımız yeni dizisini nermin yıldırım kaleme alacak. hem edebi yönü güçlü, hem kadın hakları konusunda bir duruşu olan yıldırım'ın elinde böyle bir aşk ve ihtiras dizisi nasıl şekillenecek, gerçekten merak ediyorum. oyuncular arasında ceren moray, elçin sangu, ismail demirci, feyyaz duman, melike güner, şafak pekdemir ve burcu gölgedar bulunuyor. bir cinayet sahnesiyle açılacak dizi, dört kadın arkadaşın aşk yaşamlarını, sırlarını, yalanlarını ve birbirleriyle ilişkilerini işliyor. böyle baya kadın dizisi kıvamında olmakla birlikte, mevcut akıma denk düşerek psikiyatrist anlatıcı da barındırıyor. orijinali bazı ülkelerde müstehcen içerik nedeniyle 16+ kabul ediliyor, ancak dizinin adını "metresler" yerine stv dizisi çağrışımlı "yalancılar ve mumları" olarak değiştiren ve genel kabule uygun hale getiren ekip buna da bir hal yolu bulmuştur illa. (dilber hala notu: öpüşmeli bölümler çıkarsa, bahma, ganeli değiştir, oldu mu yavrum)
-
yayın günü 3 ekim pazar'a alınmış dizi. yani uzak şehrin masalı gidici.
yalnız bu pazar fetişi nedir anlamıyorum. bu dizi de pazar dizisi değil. her şeyi neden pazara yığıyorsunuz, hafta içi çabuk harcanır diye mi? -
valla bir tek ceren moray için izlerim .
-
ekşide konuşulmadığına göre tutmayacak olan dizi 5. bölümde kalkar
-
yatsıye kadar yanacaktır.
-
ilk bölüm itibarıyla gerilim dozu yüksek, iyi bir dizi olmuş diyebiliriz.
-
hiç konuşulmamasına şaşırdığım dizi.
orijinalini bilmemekle beraber mevcut türk dizilerine göre gerilim dozu epey yüksek ve farklı bir diziye benziyor. yalnız bizim halk böyle dizileri sevmez, aşk meşk, salak fakir kızla zengin oğlan, ağalar, mafyalar ve yeni modamız psikolojik dram türünde diziler arasında dönüp durur reyting canavarı. yeniliğe açık bir kitle değil bence yerli dizi izleyen kitle. misal yine ceren moray'ın oynadığı seks bombası ilker kaleli'nin başrolde olduğu uyarlama dizi öğretmen de epey farklıydı ama tutunamadı. dur bakalım. ben izleyeceğim. ayrıca yeni sezonda klasik erkek güzeli jönlerden vazgeçilmesi hoşuma gidiyor. karizmatik ama yakışıklılık patlaması olmayan adamları jön rollerinde görmek güzel. feyyaz duman gibi, sarp akkaya gibi, ismail demirci gibi. darısı kadın oyuncuların başına. -
ceren moray bu diziye lokomotiflik yapar ve sezon tamamlanır umarım.
bir dizi izliyorduk, o da erken bitti.
izlemeye karar verdiğim dizi -
elçin sangu gibi güzelliğin nasıl olup da ceren moray’ın gerisinde kalmayı kabul ettiği dizidir benim için. he ceren çok iyi oyuncudur o ayrı ve dizileri de tutar ama ben elçin olsam aç kalır kabul etmezdim yani sana dizi mi yok kaldı ki bu dizi 2-3 bölüm sonra bitecek dizidir öyle tutabilitesi ne aşırı yüksek ne de dev bir isimdir önündeki.
-
ceren moray yüzüne bir şeyler yaptırmış ama ceren yine moray.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap