• hdp'nin izmir 1. bolge 3. siradan milletvekili adayi olan afrika-turkiye'li deri iscisi.

    izmir'li yoldaslarin butun gucuyle vekil olarak ankara'ya yollamasini bekliyorum

    umarim kendisini meclis kursusunde isci sinifinin sesini haykirirken gorurum.

    yolun acik olsun yoldas.
  • kendisi seçilsin diye oy kasacak "yoldaş"lara kötü bir haberim var:

    önünde ikinci sıradaki aday nurettin turgay.

    sebebi neydi ki ey hevaller?
  • türkiye'nin ilk afro türk milletvekili olması umuduyla hdp'nin izmir 1. bölge 3. sıra milletvekili adayı olan sempatik siyasetçi.

    https://www.bbc.com/…rkce/haberler-turkiye-44331693
  • meclise girmesini canı gönülden istediğim vekil adayıdır.özgür yarınlar yalçın yanık gibi kocaman yürekli insanların fikirleriyle, alın terleriyle örülecek!

    https://www.gazeteduvar.com.tr/…oyleyeceklerim-var/
  • nurettin turgay'ın arkasında aday gösterilmesi utançtır. hdp'nin yine sol siyaset yerine dinci kürtçü tercihini yüzümüze çarptığı bir utanç. yalçın yanık için oyum. hdp bir daha bu tercihi gösterirse umrumda olmaz durumları.
  • osmanli döneminde afrikadan kole olarak getirilen insanlarin torunlarindan olan hdp izmir milletvekili adayi.

    osmanli devletinde kolelik yoktu diyenlerde nefret uyandirmasi sasirtmiyor.
  • önümüzdeki seçimlerde bağımsız olarak izmir büyükşehir belediye başkanlığına adaylığını açıklamış olan abim.

    hdp'nin izmir'de aday göstermeyerek potansiyelini alternatifsiz bıraktığı yerde devrimci bir tutum sergileyerek aday olmuş ve akp'nin ve kuyrukçularının karşısında kurucu paradigmayla uzlaşmak zorunda olmadığımızı göstermiştir.

    çaresiz değiliz. devrimciler var.

    kendisinin dilinden bildirgesini de aktarayım;
    "gelin zayıflayan, zayıfladıkça saldırganlaşan cumhur-ittifakına karşı birlikte saf tutalım. gelin chp’nin muhalefeti sandığa hapsetme oyununu bozalım. gelin emekçinin kürdün sesini yükseltelim. gelin kayyumlara karşı kitlesel bir seferberliği örelim."
  • sol sosyalist aday çıkarılamadığı için izmir büyükşehir belediye başkanlığı'na aday olan komünist ve emekçi insan. iktidar ve 'ana' muhalefet partilerinin showman adaylarına alternatif olmuş ve her zaman üçüncü bir yolun mümkün olduğunu göstermiştir.
  • bütün ülkücüleri sevmek şöyle dursun, faşiste faşist demekten imtina etmeyen bir adaydır, izmir adayıdır.
  • 31 mart 2019 da yapılacak olan mahalli idareler seçiminde izmir büyükşehir belediye başkanlığı için bağımsız adaylığını koymuş komünist işçi.
    açıklaması

    bu seçimin yerel olmadığını,genel bir seçim olduğunu savunup,saraya karşı ilkeli duruş sergilemeyen troll muhalefet partilerine alternatif olmuştur. seçimleri kazanamasa da daha şimdiden aday olma tavrını göstererek çok şey kazandırmıştır.

    şarlatan siyaseti yürütüp sermayeye sürekli göz kırpan popüler bir aday ile iktidarın bakanı arasında üçüncü ve gerçek seçeneği sunduğu için kendisine ve kendisini yüreklendirenlere teşekkür ediyorum.

    sandığa gitme sebebi olmuştur kendisi.oyum yalçın yanık'a .
hesabın var mı? giriş yap