• faroz mahallesinin futbol takımı.bugün çarşambaspor'u yenerek 12 sezon önce küme düştüğü 3.lige tekrar çıkmıştır.
  • bu sezon ilk kez mücadele ettiği tff 3 lig'de, 2. lig için play-off maçları oynama hakkını son maçta kaybederek genel anlamda başarılı bir sezon geçirmişlerdir. seneye bi kaç takviyeyle ligin tozunu attırabilirler (bu son ifade bi klişeydi, ama cuk oturdu di mi..?)
  • artık yarıyı devirmiş olan 2010-2011 sezonunda çok ilginç bir istatistiğe sahip olan trabzon ekibi.. bir mahalle futbol takımı olan yalıspor, deplasmanda henüz puan kazanamadı bu sene.. liglerin en başarısız ekibi zeytinburnuspor'un bile bir adet deplasman beraberliği bulunmakta, yalıspor ise 10 maçta da mağlup ayrılmış sahadan.. tabi tam tersi açıdan bakınca da şunu görmek mümkün, takım elde ettiği 25 iç saha puanıyla bu anlamda liginin 3.sü.

    yani demem o ki, deplasmanda da kazanmayı, en azından puan çıkarmayı öğrenirlerse daha iyi işler yapabilirler.
  • fethiye şubesine çok kızdım geçen ay. hatta üyelik kartımı kasaya iade edecek kadar kızdım.

    hediye olarak aldığım 2 şorttan birinin bedenini değiştirmek istedim. ki aynı kişiye alınmıştı farklı modellerde biri m biri l, alırken değiştireceğimi beyan etmiştim. değiştireceğim şort arabamın torbasına izmire gitti geri geldi. üzerindeki etiket de elle kod numarası filan yazılmış (çıkabilen bir etiketmiş) uyduruktandı. kasada şortu yıkamış olduğum iddia edildi. etiketi üstünde dedim. etiketin kolayca çıkabildiği gösterildi. sahtekarmışım gibi hisssettim. şort tezgahtarlara koklatıldı. hamile olduğumu ve acaip koku alabildiğimi, niyeyse benim deterjan kokusu almadığımı beyan ettim ve sonra kendimi savunmak zorunda kaldığım için resmen utandım, artık niyeyse. niçin geç getirdiğime , niye aramadığıma dair laflar da edildi. kaç yıllık müşteri olduğumu ilk kez bir ürün değiştirdiğimi söyledim ama , pek anladıklarını sanmıyorum. üyelik numaramla kontrol yapabilirlerdi.

    bu fethiye'de yaşadığım ikinci sıkıntı. 2 yıl evvel de aldığım eşofman altını kot paçası gibi içine katlayarak kısalttırmışlardı!!

    akşam üstü geri gidip, sinirden titreyerek şortu değiştirip kartımı iade ettim. bu güne kadar üyeliğimi iptal etmek istediğim tek mağazadır. üyeliğimi iptal etmek ile kendi kendime bir daha kapısından içeri girmeme hediyesi vermiş oldum.
  • kendi evlerinde yenilgi yüzü pek görmeyen bir takımdır yalıspor.. 3. sezonlarını yaşadıkları profesyonel liglerde, genelde orta sıralarda yer alan bir takım olmalarına rağmen bu süre boyunca, yani yaklaşık 2.5 sezon boyunca kendi evlerinde sadece 4 mağlubiyet almışlar, ve 4 mağlubiyetten hiç biri bu sezona ait değil.. deplasman problemlerini de hallettikleri an çok daha iyi işler yapacakları muhakkak.
  • son haftalarda almış olduğu başarılı sonuçlar sonrasında ligin bitimine az bir zaman kala, tff 2. lig'e yükselme adına play-off oynayacak takımlar potasına girmiştir..
  • bugün deplasmanda, ligden düşmesi daha önceden kesinleşmiş olan erganispor ile oynuyorlar ve alacakları 1 puan ile tff 2. lig'e yükselmek için play-off maçı oynamaya hak kazanacaklar..

    42. dakika oynanırken 1-0 önde yalıspor..
  • ligin son haftasında deplasmanda erganispor'u 3-0 mağlup etti ve 4. sırada yer alarak tff 2. lig yükselmek için play-off maçı oynamaya hak kazandı..

    statüye göre de 2 maç kazanması halinde bu hedeflerini gerçekleştirmiş olacak bu "mahalle" takımı..
  • 2. lig'de 1461 trabzon'dan boşalan kontenjanı doldurmak için önünde sadece 2 maçı kalan takımımız. 2 gün sonra play-off kuraları var. şans da lazım biraz.
  • tff 2. lig'e yükselmek için önünde iki maç olan takım..

    yapılan kura çekimi sonrası 21 mayıs 2012 pazartesi günü saat 18:00'de manisa 19 mayıs stadı'nda belediye bingölspor ile karşılaşacak yalıspor.. bu maçı kazanması halinde, pazar günü oynanmış olacak kahramanmaraşspor-keçiörengücü maçı galibiyle, 24 mayıs 2012 perşembe günü yine aynı statta saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmada tff 2. lig bileti arıyor olacak.

    bu zorlu süreçte kendilerine sonsuz başarılar diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap