• hiç hoş gelmemiş yeni bir oksijen israfı yazar. yazdığı boka bak

    #92891905
  • at yaprağı gibi bir yazar.
  • askerlik hakkında boyundan büyük laflar eden askerliğini yapmamış bir “oksijen israfı”dır. neymiş: hasar almış ve arıza yapmış askeri aracın savaşta terk edilmemesi gerekiyormuş, çünkü beyimiz vergisini ödüyormuşmuş. sorsan baksan “ödediğim vergi” dediği de ülker çikolatalı gofretin kdv’sidir en fazla.
  • kadinlarin sosyal hayatta, egitimde, is hayatinda erkekler tarafindan baskilandigi bir dünyada kadinlarin daha cahil oldugu imasinda bulunan döl israfidir kendisi. eger cahilligi asagilamak gibi bir görev edindiyse kendine, anne babasindan baslamali. bir evlat yetistirirken bu kadar özensiz davranan insanlarin cahil olmamasinin imkani yok.

    kendisi kadin düsmani olamayacak kadar aptal bir insan. bir tür manyak. fahiseleri öldüren seri katillerle benzer özelliklere sahip, ya da ben sadece benzetiyorum.
    kimse tarafindan ilgi görmemis beyaz, anne babasiyla yasayan 30 larinda bir erkek geciyor gözümün önünden. ailesi tarafindan deger verilmemis, kadinlarla iletisim kuramadigi icin icten ice bunun sucunu kadinlara atan, bunu kendine bile itiraf edemeyip "o fahiseleri öldürüyorum, cünkü tanrinin emirlerine karsi geliyorlar" benzeri "kadinlari asagiliyorum cünkü cahiller" bir fikre baglanmis ve yardima ihtiyaci oldugunu düsündügüm yazar.

    topluma tekrar kazandirilabilir mi bilmiyorum ama toplumdan uzak tutulmasi isabet olur.
  • yetiştirilememiş bir kişidir! vücudu gelişmeye devam etmiştir ama kafatası küçük kalmıştır. beyni içerde sıkıştığı için kendini doğuran anasına bile saldırabilir.
  • kadının verebileceği tek şeyin cinsellik olduğunu düşünüyor. dolayısıyla ilişki sırasında bu cinselliği vermeyen kız tek am kendinde var sanan kezban yazarımızın gözünde ama bir gün evlenirse o bir am kendinde sanan kezbanlardan istiyor.ha tabi kezban türkse geçerli bu, yabancıysa bakire olmaması önemli değil. yani yazarın değimiyle sperm banyosu yapmış, ortalık malı bir orospu olabilir. normalde bakire olmayan (yani patlak-orospu-ortalık malı-sperm banyosu yapmış) kadınlarla yalnızca (yazarın aksine) düşük gelirli, silik, yazar gibi alfa olmayan erkekler evlenirmiş fakat yabancı olması durumunda yazar da bu bok attığı erkekler gibi evlenmeyi kabul edebilir çünkü... çünkü sevgilisine kendisinden önce giren yarrakları pek önemseyen yazar bu yarraklar gavur yarrağı ise pek önemsemiyor.neyse kezbana dönersek, kezbanın çalışmaması gerekiyor. hatta yazara göre direk olarak kadınların çalışmaması gerekiyor, ülkede işsizliğin sebebi onlar çünkü evlenip ev geçindirme dertleri yok. ha kendisi de evlenmeyi enayilik olarak görüyor yani evlenip ev geçindirme derdi yok ama olsun o yüce pipili bir erkek. ayrıca 17sine giren kızı türk olması durumunda hemen evlendirmek gerektiğini düşündürüyor aksi takdirde yazarımızın sadece sikiş için kullandığı orospulardan birine dönüşecektir. türk milleti için bekaret önemli olduğu için de tabii ki koca bulamaz. yazarımız gibi yabancı bulma ihtimali de yok çünkü o yüce pipili değil. bu yüzden kız evladın eğitimi falan hiç siklenmeyip hatta çalıştırılmayıp ekonomik özgürlükten mahkum bırakılarak, 17sinde çocukken yüce bir pipiliye verilerek dayak yese aldatılsa susmak zorunda kalan bir esire dönüştürülmesi gerekir. umarım yazar ortalık malı olmuş bir yabancı bulur da gelecekti kızı kendisine her şeyi hak gören ama kızını bile amdan ibaret gören bir baba tarafından bu eziyete maruz kalmaz.şaka maka ben anlamıyorum, bir insan neden oturup tüm gün ırkındaki kızlara nefret kusar? kafayı bu denli bozar. mesela bu manyağınki, hastalık seviyesinde adeta. sözlükte bunlardan çok var. ne manyaklarla yaşıyoruz şu ülkede.
  • yar*ak yar*ak konuşup kadın düşmanı olmadığını iddia eden ama tek meziyeti kadınlara saldırmak olan işe yaramaz cahilin teki. zekamla ikiye katlarım diyor bir de, hangi zekayla katlıyorsun reis
  • hem askerliğini yapmamişsın hem de kadın düşmanısın . cahil insanı aşağılarmış . ulan ayaklı cehaletsin lan sen . tescillenmiş bir orospu evladı . ben bunun annesine acırım . düşünsene 9ay beklemişsin içinden böyle bir korkak birey olamamış bir amip çıkıyor . büyük hayal kırıklığı ...
  • ben bu yazarın yazılım ve hacking konusunda atıp tuttuğunu görünce bir şey bildiğini düşünmüştüm. bilgi seviyesi kahvedeki amcalardan farksızdır, bu akılla gene iyi yazabiliyor. (bkz: george hotz) gibi başarılı bir hackerın yeteneksiz ve başarısız olduğunu iddia edip adama küfür ediyordu. sanki adam bunun bilgisayarına ransomware bulaştırdı* uzun lafın kısası bir şey bilmeyen cahil bir insan fazla bir şey anlatmayın anlamaz zaten teknik bilgisi sıfır. en basit web application penetration işlemlerinden bile habersiz olduğuna eminim.

    adama veya liseli de olabilir entryleri o kalitede link attım.
    "zero-click radio to kernel with physical proximity"
    dedi ki senin ingilizcen varsa anlardın ne dediğini adam orada: "bak adam koymuş sadece radyo sinyaliyle kernele müdahale et diyor."
    sonra dedim ki hacker beğenmiyor bir bok da bilmiyor. radyo sinyaliyle kernele müdahale et diye anlamış zavallım.

    çok tatava yaparsa bunu atarsınız:
    (bkz: susun deli konuşuyor konuş deli)
  • aslında dünyanın bazı gerçeklerini yanlış şekilde anlatmaya çalışarak haksız duruma düşen yazar.
hesabın var mı? giriş yap