• hayko cepkin'in henüz çıkmamış tanışma bitti adlı albümünün inanılmaz şarkısı.
    http://www.haykocepkin.biz/viewpage.php?page_id=32
  • gayet basit ancak inanılmaz etkileyici bir klibe sahip hayko cepkin şarkısı. öyle ki son bir dakika, görüntü ve ses bütünlüğü açısından tek kelimeyle tüyler ürpertici. hayko zirveye doğru ilerliyor, bu gösteri kaçırılmamalı.
  • klibinin ilk bir dakikası korku filmi etkisi yaratıyo*, ardından kayıp zaman etkisi başlıyo* ve işte son 1 dakikada klip kendine geliyor*.. arada bi an hayal kırıklığına ugrayacağımı sandım ama olmuş diyoruz ve on üzerinden 7 veriyoruz..
  • klibin sonunda, once anlik karelerle baslayip yavas yavas belirginlesen metamorfozu etkileyici buldugum sarki. yine sadece klibi olan sarkilariyla bildigim sarkiciyi benim begenimde bir ust seviyeye tasimistir.
  • bu parcanin klibini dorian'in album kapagini, bakma yuzume ve gel gor beni kliplerini yapan, vega'nin album kapagini ve serzeniste klibini yapan, hayko cepkin'in bir onceki klibi olan zaman gecti'yi ceken b11 2 gun gibi saka bir surede azimle cekip teslim etmistir.
  • önce klibini izledim. sonra da bir indireyim de tekrar dinleyeyim dedim.
    yemin ederim cem karaca'nın ruhu medyum cepkin'e girmiş, oralardan fena kızıyor gibi bir his içindeyim.
    sanırım bu halet-i ruhiyeyi tek bir şarkı ile yaratabilen cepkin'in yaptığı işin ne kadar da isabetli olduğunu tartışmanın gereği yok.
  • hayko cepkin efendiyi tokatlama istegi yaratan bir sarki. tabikide neye isyan kime isyan allasen sorusunu sormak hakki herkesin.
    isyanim haykoya diyil sarkiya. cocugum evladim arkadasim niye boyle saglam eserler yapiyosun,dag gibi adami ekarde ediyosun is vakti diyerekten, sende gidip yapsana dum tisli boyle, dum ka ka filan tarzi sarkilar. yapimda yayinda emegi gecene +rep veriyorum nacizane, emegi saygi bagbinda.
  • bu hayko cepkin şarkısının üçüncü dakikadan sonrasını sizin için çözümlettirdim..
    artık dinlerken eşlik de edebilirsiniz. bütün uğraşlarım hep sizin için.

    "lesmeynin roinoniroyses mono pilaa menavo pileysiz minou piyyz pleysiz enibari laysezz renoni laysiz inori , hinore pleyşin minari pleysi hnio piloo mena pleysii mino pi pleysin enibari raysez hinori layseööeeeeee.."

    (bkz: #10946304) şöyle bir şey de var ama dikkatli dinlerseniz benim tercümemin daha doğru olduğunu göreceksiniz.
  • bazı durumlarda kendime verdiğim cezanın temasıdır.
hesabın var mı? giriş yap