• yamaha'nın 50 cc furyasına kapılıp yeniden getirdiği neo's adlı modelinin güncel tam adı.

    araç moped sınıfında olup m ehliyeti gerektirmekte. yani b sınıfı ile kullanılabilir, mtv ve trafik sigortası yok. adındaki 4'ten de anlaşılacağı gibi euro 4 uyumlu olan 50 cc motoru hepi topu 3 beygir üretmekte ancak yamaha araca ne varsa doldurmuş. enjeksiyon, su soğutma, kombine fren, dijital ekran, ve ayak marşı diğerlerinin çoğunda olmayan özellikler. araç scooter kasasında ve büyük motorlu motosiklet sınıfındakilerle aynı boyda (maxi scooter hariç). 12 inç jantları, tabanı ve yanağı kalın lastikli tekerlekleri büyük hacimli motorlulara takılan ufak arka tekerlerin yanında oldukça heybetli kalıyor (bkz: honda spacy alpha). 45 km/h ile sınırlandırılmış hızı bu aracı daha çok kısa mesafeler ve yazlık yerler için makul kılıyor. gene de mopedlerin otoyola çıkış izni olmasa da şehirlerarası karayollarına çıkış izinleri olduğunu belirteyim. internette hız sınırları kaldırılmış mopedlerin 60-70 km hızlarla yaptığı yolların videoları olsa da bu videoları izlemek bile insanı sıkıyor. en güzeli yürümekten ve terlemekten çekinilen kısa mesafeler.

    gelgelelim fiyatı da tam heves kırıcı, 9750 lira liste fiyatı var. başlangıç için uygun olduğunu düşünsem de insan istemeden "o paraya ne motorlar var" diyor.
  • yanılmıyorsam sınıfındaki nadir su soğutmalı ve enjeksiyonlu modellerden birisi.

    yakında almayı düşünüyorum, 50 cc'ler içinde en pahalı ancak en kaliteli modellerden birisi. safkan japon sorunsuzluğu.
  • 5 sene galiba, önce 3200 liraya bayilerin elinde kalmıştı. 6200 liraya bws 125 almıştım.
  • ön farları bildiğiniz sinek gözünü anımsatan şirin scooter. kısa mesafeler ve yazlık yerler için ideal.
  • yamaha firmasının kontak anahtarı üzerine beş kuruşluk yamaha amblemi yapıştırmaktan imtina edip 2020 yazı için yaklaşık 15000 lira ödeyerek scooter sattıkları müşterilerine dolap/asma kilit anahtarından hallice bir anahtarı reva gördükleri 50 cc hacimli motorlu bisiklet.
  • bir tam günümü satın almak uğruna heba ettiğim motosiklet. bayiler amk motorunu satmamak için takla atıyor. izmir'e en yakın 150 km uzaklıkta buldum. orada da tutulmayan renk vardı. 1 tl dahi indirim yapmıyorlar.

    bayiye soruyorum, telefon bırakın biz size dönelim diyorlar. sanki bana individual bmw satacaklar. lanet edip başka marka aldım sonunda.*
  • 18 kilo 19 amper 50 voltluk pile sahip, yanlış bilmiyorsam ikinci bir pil takabilme opsiyonuyla menzilini ikiye çıkartabilen elektrikli scootercık.
    bir pille 37 kilometre yapıyor.
    çok da pahalı.
    çinler dahil artık makul fiyata motosiklet bile kalmadı.
hesabın var mı? giriş yap