• an itibariyle sağlanan anlaşmadır.

    fenerbahçe kulübü, internet arama motoru yandex ile forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladı. fenerbahçe kulübü'nün yeni forma sponsoru, internet arama motoru yandex oldu. sarı lacivertli yöneticiler ile yandex yetkilileri arasında uzun süredir devam eden görüşmeler olumlu sonuçlandı.

    link
  • forma reklamanın üzerine adblock etiketi yapıştırarak sorunu çözebilirsiniz.

    debe: güney doğuda çocuk olmak
  • ilk "motor zaaaa xd" diyen liseli kim olacak merakla beklenen gelişme

    edit: denmiş bile. bir sosisliyi hak ettin liseli.

    edit 2: kaçmış.
  • yandex'in türkiye pazarına ne kadar önem verdiğini gösteren sponsorluk.
    ha ben hala google'dan vazgeçmem.

    fb:not
  • yıllık 10 milyon euro'dan olmasını beklediğim anlaşma
  • zaten değil miydi amk? benim bildiğim yandex galatasaray ve fenerbahçe'ye birkaç yıldır sponsor. söz konusu olan forma sponsoruysa o zaman başlık değişmelidir.

    umarım thy gibi ucuza kapatmamışlardır. adamlar bedavaya sponsor oldu lan fenere. ama benim tahminim yine aynısı olacak. yandex ile fenerbahçe'nin sponsorluk anlaşması aynı kalacak sadece ekstra olarak yandex formaya ismini verecek. bunun karşılığında belki cüzzi bir miktar artırım yapmışlardır fiyatta.

    para almadan önüne reklam alan bir takım oldu fenerbahçe sebebini çözemiyorum henüz. sanırım sponsorsuz kalıp taraftardan gelecek tepkilerden ya da uefa'dan sponsorunuz bile yok bu kadar transferi nasıl yapıyorsunuz araştırmasına maruz kalmamak için yapılıyor bu.

    edit: bana küfürler savuranlar oldu o zaman anlatmak istediğimi bir açıklayayım. benim demek istediğim fenerbahçe gibi milyonlarca taraftarı olan kulüp kendini böyle kullandırmamalı. fenerbahçe'ye forma sponsoru olmaktan daha iyi bir reklam mı var? günün her saati her yerde görünecek bu. ciddi bir para almaları lazım. thy sponsorluğunda öyle olmadı işte. thy neredeyse bedavaya forma sponsoru oluverdi.
  • galatasaray'ın sponsorlarından birinin general motors olduğunu bilmeyen bir beyisiz tarafından "motor motor" diyerek eleştirilmiştir. ha beyinsiz ha...

    edit: malum arkadaş korkmuş sanırım, entrysini silmiş.
  • şikeci diye aratınca 404 not found hatası vermeye başlamış yandex..
  • senelik 20 milyon dolar gibi bir rakamdan söz ediliyor bence gayet iyi bir anlaşma.

    (bkz: marka değeri)
  • 3 kupa alıp hala sponsor bulamayan ve parasızlıktan doğru dürüst transfer yapamayanların kendilerince komiklikler şakalar yaptığı başlık.
hesabın var mı? giriş yap