• bu sabah bol kusmuklu bir hikaye ile vapurda işe giderken okumaya başladığım chuck palahniuk kitabı .
    arka kapağında yazanlar da merak ettiriyor her kitabında olduğu gibi yeni bir çikolata paketini açarken hissedilen mutlulukla başlıyor içi pislik dolu ama hayatın gerçeği böyle bir şey değil mi zaten ?

    direndiğimiz şey vazgeçilemez olur.

    yapabileceğiniz en kötü şey, bu kitabı okuyup anında her kelimeden tat almaktır. bu kitap, elinizde tuttuğunuz bu kitap, umarım ki birkaç kelimede bir midenizi kaldırır
    -birkaçtan daha da fazla hatta. öykülerin bir kısmı sizi derinden yaralasın ve rahatsız etsin. onları sevip sevmemeniz önemli değil: gözleriniz çoktan kelimelere değmiş olur ve bu kelimeler sizin bir parçanız haline gelir. bu öykülerden nefret de etseniz tekrar dönüp okuyacaksınız çünkü sizi sınıyorlar ve daha büyük, daha cesur, daha gözü pek biri olmanız için sizi kışkırtıyorlar.
    umarım öyküleri seversiniz. bazılarını şimdiden seviyorum; bazılarını da gelecekte seveceğim. zevkler değişir. anlık doyum istiyorsan bir aynaya bak. ömrüm boyunca benim farklı bir versiyonum bu kitabı tekrar tekrar eline alacak, her sayfayı baştan okuyacak ve hiçbir zaman bitirdiğini düşünmeyecek çünkü ben kendim hiçbir zaman bitmeyeceğim. en nihayetinde ise, siz ve ben, ikimiz de bu kitabı seveceğiz, hepsini. bu öyküler, bir düzine gözlük gibi, bize yeni dünyalar gösterebilir.
    gelecek en başta bir baş ağrısıdır her zaman.
  • içerisinde çok başarılı bulduğum 20 tane öykü barındıran, editörlüğünü ve öykü seçimlerini chuck palahniuk'un yaptığı ayrıntı yayınları kitabı.

    öykülerin rahatsız edicilik seviyeleri çok yüksek, en çok da bu sebeple çok fazla sevdiğimi düşünüyorum.

    en beğendiğim öyküler:
    - charlie
    - çiftleşme çağrısı
    - benzin
    - gizli graffiti
    - zombi kerhanesi
hesabın var mı? giriş yap