• bankalar, yasaklanmasına rağmen her sene kartlara yıllık üyelik ücreti yansıtırlar. ararsınız, iadesini istiyorum dersiniz iade ederler. her sene böyle olurdu.

    2016 yılı ocak ayında, aralık ekstresinde olan ücretin iadesi için müşteri hizmetlerinden bir hanımefendiyle iletişime geçtim. bu hanım, bana 3 ay içerisinde 1500 tl üstü alışveriş yaparsanız ve de opet world card alırsanız bundan sonra önümüzdeki süreçte yıllık aidat ücreti kartınıza yansıtılmayacak dedi.

    opet world card için ısrarla kullanmadığım takdirde ne olur sorularıma hiçbir şey olmayacağı cevabını verdi. ısrarla birkaç kez sordum oradan eminim. kartı almanız yeterli, herhangi bir harcama yapmasanız da kart ücretinin yansıtılmayacağını söyledi.

    zaten o zaman bilgisayar alacaktım 1500 tl üstü idi. kartı da kullanıma açmazsam bir zararım olmayacağı beyan edilince kabul ettim.kartım geldi, alışverişimi yaptım. üyelik ücreti iadesi tarafıma gönderildi.

    bu ay baktığımda yıllık üyelik ücreti adı altında 95 tl tarafıma yansıtılmış bir borç gördüm.

    tekrar müşteri hizmetlerini aradım. e... bey ile muhattap oldum. opet world card için yıllık üyelik alınmamış ama dedi. kendisine zaten kullanmadığım kartın ne yıllık ücreti olacağını sordum. tabii ki bir şey diyemedi. bana yıllık üyelik ücretinin alınmaması için 3 ay içinde 3500 tl ve üstü alışveriş yapmanız lazım dedi. onaylarsanız dedi cümleyi bitirmeden onaylamadığımı belirttim.

    bana verilen bilgi doğrultusunda kartı kullandığım süreç boyunca yıllık ücret ödenmemesi için 1500 tl üstü alışveriş yaptım ve opet world card aldım. yaptığım konuşmaların dinlenmesini...

    - çok müşteri hizmetlerini arayan birisi değilim. belki o konuşmadan sonra ilk defa bugün aramışımdır.-

    ...ve eğer bu konuşma olduysa bir daha tarafımdan yıllık üyelik ücreti talep edilmemesini, eğer bu konuşma olmadıysa bu kartı kullandığım süre boyunca yıllık üyelik ücretinin iptalini talep etmeyeceğimi beyan ettim. ayrıca yapılan konuşmanın tarafıma da mail olarak gönderilmesini istedim.

    - sebep olarak böyle bir konuşma olmamış yalanını sunabileceklerini söyledim .-

    insanları kandırarak, yalanlar söyleyerek iş yapıyorsunuz. kurumsal dolandırıcılık yapıyosunuz. bu kart ücretinin tarafıma iadesi için yapı kredi bankası' ndan cevap bekliyorum ve bu işi her türlü çözeceğim.
  • 10 uzerinden 3 alabilecek bir rezalet. ben ikna olmadım
  • aynı durumun başıma geldiği rezalettir. ayrıca; (bkz: #65115819) entry'de belirttiğim gibi kendisiyle çalışmama konusunda istikrarlı olduğum bankadır.
  • 10 üzerinden 1 olan rezalet , adam sana alternatif sunmuş taş mı yiyecek bu adamlar , benim gibi yap iptal edin dönerse senindir , dönmezse limiti kaybettin demektir.
  • aidat mevzusu yüzünden kendileriyle ilişiğimi kestiğim bankadır.
  • yarim saat önce 142 liralık kart ücretinin 105 lirasını iade ettikleri rezalet..beyzadeler geçen yıla kadar kart ücreti diye geçirdikleri tutarın tamamını iade ediyorlardi ancak son 2 yıldır kullanima göre %50 ve %75'ni iade ediyorlar.
  • bende platinium var ve %75'ini geri ödeyeceklermiş. yıllardır bu kartla çalışıyorum ama sanırım artık iptal etme zamanı geldi. 6 ay sonra iptal

    bankamız ile olan çalışmalarınız ve kredi kartı kullanımlarınız doğrultusunda, kredi kart(lar)ınıza son 90 gün içinde yansımış 414,00 tl yıllık üyelik ücret(ler)inin 310,50 tl'si iptal edilmiştir. yıllık üyelik ücreti yansımamış olan kredi kart(lar)ınız için ise, yansıma döneminde yıllık üyelik ücreti %75 oranında iptal edilecektir.
  • yapı kredi demeyin aman aman zorunlu olmadıkça asla uğramam...
  • hepsi böyle bu çakalların ak bankası da böyle diğerleri de. şaaak giydiriyorlar. 10 da 1 kişi peşine düşüyor. ona da %75 indirim güzelliği yapıyorlar.
  • az önce world platinum (270tl) ve world kartım (219 küsur tl) ile ilgili aradığımda ortalama 1 dakika içerisinde ücret iptal işlemini uyguladılar. tabi 6 ay boyunca kullanılması gerekiyormuş. hali hazırda sürekli kullandığım kartlar olduğu için problem değil.
hesabın var mı? giriş yap