• kotu bir olaydan hayırlı bir sonuc cıkmasıdır.

    reklamlar cok kotuydu bence, bahaneyle belki daha iyisini yaparlar
  • olması gereken olmuştur. yapı kredi'yi bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ederim. bu ülkede kadınlara kalkan el 1923 yılında kırılmıştı. bazıları geldi alçıya alıp düzeltti. yine kırmasını iyi biliriz yalnız. ayağınız denk alın.

    edit: akpli hanzo tayfanın gücüne gitmiş olacak ki klavyeyi orana burana sokarım diye mesaj atıyorlar. birisi de yazmış ki; "seni kari onla bunla kiristirirsa sakin elini kaldirma medenice ayril ya da gormwzden gel"

    vallahi pes. azalarak bitmeniz dileğiyle. dünya sizsiz daha güzel.
  • geç verilen yoldur. neden bu saate kadar bekledikleri sorgulanmalıdır. ayrıca ahmet kural'ın anlaşmış olduğu prodüksiyonlar da sözleşmelerini gözden geçirmelidirler.

    sıla gibi sesi olan bir kadına şiddet uygulamanın cezası öyle uzaklaştırma falan olmamalı.
  • takdir ettiğim olaydır. adam hala "o gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim” şeklinde sıla'yı zan altında bırakacak açıklama yapıyor. herkeste bunu aldatma olarak niteliyor. oysa bence aile yemeği yemişler, yemek sonunda sıla, kural'ın ailesiyle ilgili bir şeyler demiş olabilir.

    artık o yemekte ne konuşulduysa sıla buna üzülmüş ve eve geldiklerinde bu konuyu dile getirmiş olmalı. tipik maço kılıklı kural, aldatma gibi bir şeyi sineye çekmez anında açıklardı.

    keza aldatma olacağını sanmıyorum. bir kere şiddet gördüğü için ayrılan kadın, sevmiyorsa tekrar bir şans vermezdi. kural da sosyal lince uğramışken itamla yetinmezdi.

    yani ailece yemek yemişler, kalkıp eve gelmişler. durup dururken sıla, "ay kural ben seni aldattım mı" demiş? gördüğünüz gibi mantığa da ters. o yüzden iki de bir aldatma ihtimali üzerinde durmayın.
  • milyonların içinden geçeni söylüyorum. beter ol ahmet.
  • verirsin de 1 hafta sonra ver duyurunu. fırsattan yararlanma olmuş.
  • aklıma kevin spacey ve house of cards'ı getiren olaydır.
    kendisinin de söylediği gibi böyle bir olayın tarafı olması bile utanç verici.
  • "konu yargıya intikal etmiş" şeklinde bir açıklamayla; cinsiyet eşitliği, kadın hakları, birleşmiş milletler kadın güçlenmesi gibi hassas konularda adamın toplum önünde suçlandığı basın duyurusu.

    madem "konu yargıya intikal etmiş" bu linç metni de ne oluyor?

    kredi faiz oranlarınız da çok yüksek amk.
  • bu yüzden artık sadece kamu spotu olur. yapı krediyi tebrik ediyorum.
  • - ay hemen gideyim de tüm hesaplarımı yapı krediye aktarayım ...

    " aktarmadı"
hesabın var mı? giriş yap