*

  • az yıkanan bir arkadaşımıza doğumgününde arap sabunu hediye edilmesi..*
  • doğum gününün ilk dakikalarında cırtlak sesli bi bayan arkadaşımızın, hediye mahiyetinde, telefonun diğer ucunda şarkı söylemesi. daha doğrusu söyleyememesi. sol kulağımda kronik çınlama başladı, yanında bomba patlamış asker sendromundayım. hala gülüyorum o ayrı.
  • yarıcı, yarak affedersin
  • anneye sanki anne bir tosbağaymış da mutfak da sırtındaki kabuğu olarak kendisine kaynamışmış gibi mutfak eşyası almak. bir de anne sevinmez mi tam yarar.
  • yarın arkadaşıma ıphone x telefon kılıfı alacağım. ıphone 7plus'ı var.
  • arkadaşımın bana 14. yaş günümde aldığı hani yemek yaparken kirli kaşığı üstüne koyarlar ya mutfağın tezgahı kirlenmesin diye bana ondan almıştı. çok garipsemistim. tuhaf gelmişti. bir kalem ne biliyim bir defter olabilir de neden bu. bir de yakın arkadaşti.hic almamış olsa daha iyi olurdu.

    gelelim geçen eylül ayında sözde kardeşim dediğim kendimden ayrı görmediğim kişi (şuan değil tabi nedeni de bu değil asla) bana gözyaşı diye bir kitap almış. bana verdiğinde çok şaşırmıştım. acıyla bir gülümsedim. doğum günleri benim için önemlidir. ben ona canı gönülden aylar öncesinden birkaç böyle kaliteli ve güzel şeyler almaya hep özen gösterdim. ben ona aldım diye o da bana alsın diye asla bir düşüncem olmadı. ama gözyaşı nedir? kitabin adı sanı bile yok ve bir insanın doğum gününde bu nasıl birşey. benim okuduğum tarz bile değil ki. ben bakmadım bile ayıp olmasın diye çantama üzülerek koydum. yolda atacaktım hayal kırıklığıyla unutmuşum. eve geldiğimde annem görmüş. biraz bakmış babası ölmüş kızı ve annesini öldürmeye çalışan biri ve kabus bir hayatmis. benim de babam vefat etti. bu nasıl bir doğum günü hediyesi. yazık yazık tamam işimiz yok onun da benim de okuyoruz ama istedigi kişilerin doğum gününde ailesinden alıp neler neler aldığını bu gözler gördü. derdim bana birşey de alması asla değil. ama bir insana düşmanı ancak böyle birşey yapar. ki sonunda da ona verdiğim değeri zerre kadar hak etmediğini bu olayın üstünden geçen 5 ay sonra fark ettim. işi dusunce arayan soran çıkarcı kötü niyetli arkadaş kardeş değil rakip olarak gören sen benim herşeye rağmen neyse dememi ne sandiysa neyse artık benim için yoksun.
  • çok sevdiğim bir kız arkadaşım bana mesir macunu hediye etmişti asdfghjkş.
    neyi ima etmişti acaba o zamanlar pek sorgulamamıştım.
    aldığım ilginç hediyeler arasında ilk üçe girer.
  • dart oku.

    tahtasini almamistim yegenime, perdeye falan atarsin diye de fikir vermistim ciddi ciddi.
hesabın var mı? giriş yap