aynı isimde "yargı" başlığı da var
  • yargı, çekimlerine ağustos ayında başlanacak olan türk televizyon dizisidir. başrollerini pınar deniz ile kaan urgancıoğlu'nun paylaşacağı dizi, ali bilgin tarafından yönetilecek.

    kaynak: wiki
  • iki soğuk oyuncu yine başrolde. hukuk temalı diziler hukuk temasından hızla kaçarken komple hukuk dizisi yapmak büyük risk. misal son yaz da hukuk dizisi gibi başladı, kıvıramayınca romcom'a döndü. fakat son yaz da o alan vardı, bunda pek yok gibi. izleyip göreceğiz.
  • (bkz: ahahah)

    savcı ılgaz'la avukat ceylin'in adalet savaşı mı? bu gerçeküstülük muhteşem.

    ben de bugün işte savcının mütalaasına karşı söz vermeyen hakime karşı öfkemi istinaf dilekçemde kusuyorum. ne yapayım?
  • kanal d'de baslayan yeni dizi.yargı ile ilgili dizi yapanlarin, turkiye'de hiç adliyeleri göremediğini düşünüyorum. zira bir hafta adliyelerde zaman geçirseler , böyle amerikanvari yargı dizisi çekmezlerdi.
    böyle dizileri göre göre millet, amerikan mahkemesi'ne çıkmış gibi elini kaldirarak yemin ediyor sonra.
  • savcının komiser babası oğluna
    'nereden buldun bu avukatı, kadın başına ne becerecek?' dedi.

    bu zihniyetler gerçek hayatta da oldukça biz mesleğimizi zor yaparız..
  • tüpçünün kanalında yayınlanan, esas kız ve oğlanın midye yediği dizi.*
    (bkz: diyanet’in midye karides haramdır fetvası)
  • (bkz: jüristokrasi)
  • 10 dakika bile tahammül edemedim.
    iki tane tanınmış başrol karakter. genellikle biri sjw ve çok bilmiş olur, diğeri de dominant ve asık surat. bunların dünya görüşleri birbirine zıttır ama daha ilk dakikalardan aralarında müthiş bir aşk yaşanacağına dair mesaj verilir izleyiciye. ha bir de hayatı hep 180 nabızda yaşar bu arkadaşlar. dizinin konusuna göre meslek gruplarının ayda yılda bir kullandığı terimleri havada uçuştururlar, profesyoneller ya hani.
    dizi müzikleri konusunda da toygar ışıklı'ya hiç yakışmayan bir iş çıkmış ortaya. özellikle o "nanannnaaaa" ezgisi ne ya öyle?
  • aslında klişe ama bir azcık da olsa farklılık barındıran dizi. klasik bembeyaz kadın karakterden uzaklaşılmış bir nebze de olsa. türk televizyonlarında suçlu da olsa müvekkilini savunan kadın avukat pek görmüyoruz. rahat tavırlı, doğal geldi ceylin karakteri. başrol oyuncuları hatrına tutmasını dilediğim dizi.
  • katilin çocuk çıkmayacağı kesin gibi birşey, bir ihtimal ama dizide kısa bir süreliğine bisikletli bir kel adam görüldü. avukat kadın evden çıkarken arkadaşı ve onun kızına dik dik baktı.
hesabın var mı? giriş yap