yarım kalan bir hayatı kurtarma kampanyası
-
kesinlikle "up".
-
dokuz eylül ünivesitesi fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunu, çok da güzel yazan ve derdini anlatabilen, aklı başında bir kardeşimiz bu. çok net belli.
-
umarım arada kaynayıp gitmez dediğim kampanya
-
up up up
-
guzel kardesime ilk firsatta yardim edecegim, kucuk de olsa.
-
yüzyüze görüşme imkanı olan yazarların görüşüp bize haber vermesini dilediğim başlık. yardım edeceğiz allah'ın izniyle.
-
mesele para ile yardım etmek değil, mesele birlikte arkadaş olabileceği ve onun da yardımıyla onu çekip gün yüzüne çıkartacak insanların olması.
-
yapı krediye göre iban nosu hatalı olan kampanya.
-
sanırım bir sosyal deney. umarım yapılan yardım kampanyalarını kötü göstermeye çalışmıyordur. çünkü birileri geyik yapacak diye gerçekten ihtiyacı olanlar mağdur edilmemeli.
-
acilen uçurulması gereken yazarımsının nafile serzenişidir.
verdiği iban numarası geçersiz. lavuk sosyal deney peşinde ama yeri burası değil. kendi başlığına 2. entry girerek lavuk olduğu kadar ezik olduğunu da ispatlamıştır. peki gerçekten çok zor durumda olan bir yazar sıkıntısını burada paylaşsa ve yardım talep etse bundan sonra bu kadar duyarlı olunabilecek midir?
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap