• netflix'in ilk orijinal türk filmi. 19 haziran'da yayınlanacak. dilan çiçek deniz ve metin akdülger başrol oyuncuları. ozan açıktan, yazar ve yönetmen. ankara’dan izmir'e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının romantik hikayesini konu alıyor.

    http://www.ranini.tv/…lixten-turkiyede-6-proje-daha
  • (bkz: işe yarar bir şey) ve (bkz: before serisi) esintileri aldım umarım kaliteli bir iş olur cast iyi görünüyor. özellikle (bkz: metin akdülger) den ümitliyim.
    konu şöyle: ikilinin sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola evrilir.
  • konusu klişe duran bu yüzden yine genel izleyiciye hitap eden bir netflix türkiye işi gibi duruyor, fakat umarım patlarım.

    edit: çok klişe değildi ama çok da bir orijinal olayını göremedim. zaten iskandinav uyarlaması. diyaloglar anlamlı veya merak uyandırıcı değil. kurgu ve olayların işleyişi de kötü. kamera kullanımı ilk 10 dakika arka sokaklar'a bağlasa da daha sonra güzel çekimler yakalamış sorumlu kişi.

    puan: 3/10
  • bügüne kadar türkiye'den çıkan diğer netflix işlerinden daha iyi olduğunu/olacağını umduğum bir iş.

    ilk yayın 19 haziran'da.

    edit: ama olamadı.
  • fragmanı gelen netflix'in ilk orijinal türk filmi.
  • dilan çiçek deniz gibi bir pirenses ama hiç olmamışa benziyor.

    iyisi mi netflix siz bunu hemen silin zaten az kişi izlemişken biz görmemiş gibi yapıcaz söz bak.
  • konusunun fragmanından anladığım kadarıyla bana fazlasıyla destination wedding’i hatırlattığı film.
  • (bkz: before sunrise) esintileri hissettiren fragman olmuş. anladığım kadarıyla diyaloglar üzerine bir film olacak. inş netflix tr klasiği olan ingilizce yazılıp türkçe seslendirmeli yapay diyaloglar olmaz filmde.

    @wauwmag adlı çaylaktan gelen mesajı aynen aktarıyorum, kendisinin şöyle bir iddiası var:

    "merhaba,

    "burcu'nun düğününde ne işim var" adlı romanın yazarıyım. bendeniz cihan batur.

    "yarına tek bilet" adlı filmin fragmanını izledim ve geçen yıl raflarda yer alan romanıma benzerlikleri gördüm.

    romanım, eski sevgilisi burcu'nun ayvalık'ta gerçekleşecek olan düğününe davetli davetsiz bir misafir olarak katılacak aslan'ın başından geçenleri anlatıyor.

    dilerseniz dosyayı sizinle paylaşabilirim. böylelikle benzerlikleri inceleyebilirsiniz.

    ben entry giremediğim için sizi bilgilendirmek istedim, belki bir iki satır konu hakkında bir şeyler yazabilirsiniz. medyanın haberdar olması gerektiğini düşündüğüm benzerlikler söz konusu.

    sağlıcakla,

    https://instagram.com/…anbatur?igshid=1dpgb98anc5fe"
  • metin akdülger’in oyunculuğunu merak ettiğim için izleyeceğim film ve fragman ile yine iyi bir oyunculuk yapmış gibi görünüyor.
    ayrıca metin akdülger partnerinin performansını çok övmüştü bakalım gerçekten öyle mi yoksa sadece rol arkadaşı olduğu için mi övmüş?
hesabın var mı? giriş yap