• varlığından şimdi fb'deki bir paylaşımdan haberdar olduğum, varlıklarından bile mutlu olduğum güzel yürekli insanlardan bir tanesi olan saniye abla'nın sözü...

    lütfen videoyu
    tekrar tekrar izleyin,
    tekrar tekrar paylaşın,
    ve tekrar tekrar izlettirin...

    çünkü eğer "insan" isek hep kulaklarımızda olması gereken şeyler söylüyor ...

    **********

    "... bu hayvanlar sizlerin korkularınız yüzünden bu ormana atılıyor, açlık ve hastalık yüzünden perişan oluyorlar.."

    "... sadece klavyaynan, tıklamaynan beğeniyok, meleksiniz, cennetliksiniz demeyin, yardım edin, destek verin..."

    "... bunlar mahallede hep beslenen bi hayvanlar, niye attırıyonuz, niye şikayet ediyonuz.. siz sığıyonuz bunlar sığmıyo mu.."

    "... allah yaratmış ki hayvanlarla doğayı insanlarla beraber. hayvanlar olmasın deseydi rabbim, nuh'un gemisinde olmazdı bu hayvanlar ya nuh'un gemisinde..."

    "... o zaman bu hayvanlardan korkmasınlar ya iki ayaklıdan korksunlar. iki ayaklıların zarar verdiğini dört ayaklı vermiyor..... adam oraya geliyor içiyor, yolda saldırmaya kalkıyor, yolda gidemiyon. o zaman bu belediyeler bu insanları da toplasınlar buraya atsınlar?.. "

    "... son sözüm: yaşamak yetmez yaşatmak da lazım!"

    *******

    https://www.facebook.com/…0/videos/545503432253646/
  • "hayatta olmak yetmez, aynı zamanda da varolmak ve varoluşun risklerini bütünüyle yükümlenmek gerekir. her türlü riskten kaçınmak da fazlasıyla risk almak kadar intiharcıldır; kendini aşma arzusu taşımayan bir yaşam ölüme adanmıştır. aşırı alkol ya da uyuşturucu kullanımına bağlı özkıyımcı edimler varlık yokluğundan kaynaklanırlar." eric volant - intiharlar sözlüğü
hesabın var mı? giriş yap